Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Assan Bazen Vitese Geçmiyor Kontağı Kapatıp Açınca Düzeliyor.

25 Nisan 2024 12:01

2015 model Hyundai Blue Accent aracım var. Geri viteste hareket etmiyor, ayrıca 2., 4. Ve 6. Vitese geçmiyor ve gaz yemiyor. Bu arızanın Hyundai Blue'lerde kronik bir sorun olduğunu araştırmalarımda öğrendim. Hyundai servisinden cevap vermelerini rica ediyorum. Saygılarımla.

25 Nisan 2024 13:31 (Şikayetten 1 saat sonra)
Muhammet
25 Nisan 2024 14:42

Müşteri temsilcisi yetkilisi hızlı bir dönüş yapıp hiçbir yardımcı olamadı hiçbir cevap veremedi. Normal prosedür ü açıkladı sadece. Problemin neden kaynaklı olduğunu anlayabilmeniz için yetkili servise gidip arıza tespit cihazına bağlatmam gerekli aracımı ki daha önce de bağlattığımda her şey normal bazen böyle şeyler olabiliyor denildi. Olayın neden kaynaklı olduğunu öğrenmek istiyorsanız 2500TL verip ol arıza tespit cihazına bağlanın dedi yetkili müşteri temsilcisi. Halbu ki bu problem genelde yazılımsal olmakta bununda ücreti yaklaşık şu kadar diye ön bilgi almak istiyorum. Bu arıza dünyada ilk defa bana olmuş gibi serviste kalmalı birkaç gün takip edilmeli cihaza bağlanmalı parçacıkları hazırlayın her şey hallolur mantığı ve bu yaklaşımlarını hiç yakıştıramadım.

Hyundai Blu Accent R Vitese Geçmiyor

Barış
20 Nisan 2024 18:02

Hyundai Blue Accent Vites ve Gaz Problemi

Mert
08 Ekim 2024 20:27
Asım sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Accent Blue 2015 Otomatik Şanzıman Arızası

Asım
06 Eylül 2024 14:48

Hyundai Assan Gaz Kesme Sorunu

Rahim
24 Ocak 2024 11:14
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Accent Blue'da Sarsıntı Ve Vites Sorunu

Murat