Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Assan Araç Tamiri Ve Garanti Kapsamına Alınmama

16 Ağustos 2024 00:46

2017 yıllında Hyundai Tucson 1.6 t-gdı modeli sıfır aldım. Bir bakım hariç tüm bakımları Hyundai serviste yaptım. Dışarıdaki bakımı ticaret bakanlığından onaylı yetkili bir serviste yaptım. Yolculuk esnasında motor arızası yanması nedeniyle Hyundai servise aracı bıraktım. Ama 7 yıl 80000 km aralında olmasına rağmen garanti kapsamına alınmadı. Turbo arızası denilip turbo değişimi ücretli olarak yapıldı. Bana teslim edilen araçta bir gün sonra rölantideyken çat çat ses nedeniyle tekrar servise götürdüm. Orada bunun sorun teşkil etmeyeceği ifade edildi. Özellikle Hyundai genel merkezin kendi araçlarına sahip çıkmaması çok ilginç. Şikayetçiyim maalesef bu şekilde kurumsal büyük firma olunmuyor.

16 Ağustos 2024 07:55 (Şikayetten 7 saat sonra)
Serdar
16 Ağustos 2024 16:31

Anlaşılan Hyundai Assan cevabını akıllı zekaya sahip robotlar yazıyor. Benim gözümde kurumsal yetkinliğini kaybetmiş firmadır. Bu anlamda her geçen gün itibar kaybı yaşamaya devam edecekler. Üretmiş olduğunuz ürünlerin arkasında durun lütfen. İnsan odaklı olmayı unuttunuz galiba.

Garanti Süresi Dolmadan Yaşanan Arıza Ve Sonrasında Mağduriyet

Hyundai Tucson Şanzıman Arızası Tekrarlıyor, Garanti Kapsamı Uygulanmıyor
Mustafa sonuçtan çok memnun

Hyundai Tucson Fabrika Çıkışı Arızalı Ve Çözüm Üretilmiyor

07 Eylül 2023 14:01
"Geç te olsa arızamız giderildi. Çok çile çektik ama bayideki teknik sorumlu ve genel müdürlük müşteri temsilcisinin ciddi çabaları ile hem ikâme aracımızı aldık hem de aracımızın arızası giderildi. Umarım tekrar aynı sorunu yaşamayız. Teşekkürler."
Hyundai Tucson Fabrika Çıkışı Arızalı Ve Çözüm Üretilmiyor

Hyundai Assan Tucson Sigorta Kutusu 3 Ay Oldu Hala Yok