Hyundai Assan 3 Ay İçinde Defalarca Yolda Kalan, Yapılamayan Tucson 2022

29 Temmuz 2024 15:59

12 Nisan 2024 tarihinde 2022 model Tucson aracım motor arızası vererek yolda kaldı. Yol yardımdan bilgi alarak daha sonra çalıştırdığımda araç hareket etmeye başladı. Servise götürene kadar arıza ışığı söndü ve arıza ışığı olmadan servis işlem yapmadı. Daha sonra tekrar ayn arızayı verdi ve araç yine beni yolda bıraktı. Araç gaz almıyor. Servise götürdüğümde birkaç gün serviste kaldı ve gaz pedalını değiştirdiler. Daha sonra tatilden dönerken oldu düzeldi denilen araç yine uzun yolda beni yolda bıraktı. Kendilerinin dediğinde göre biraz bekleyip devam edebilirsiniz dediklerinden araç yola devam etti. Yine servise götürdüğümde 1 hafta araç serviste kaldı gaz kelebeğinin de sıfırıyla değiştiğini ve artık aracın düzeldiği söylendi. Aracı aldıktan 2 gün sonra tekrar e5 de 70 km hızla giderken araç arıza verdi ve yavaşladı. Henüz 2 yaşını doldurmamış araç 3 ay içinde 8 defa arıza ışığı yanarak beni yolda bıraktı. Aracı bugün tekrar servise bıraktım. 3 ay içinde defalarca Hyundai danışma hattı arayıp durumu anlatmama rağmen, yetkili birinin beni aramasını istememe rağmen asla kimse dönüş yapmadı. Her defasında acil bildiriyoruz demelerine rağmen kimse dönüş yapmadı. Bu araç seyir halindeyken sürekli yolda kalıyor. Bir gün otobanda giderken yolda kaldığında 200 km hızla giden arkadaki araç bize çarpıp ölümümüze neden olabilir. Hyundai Nev servis ve sıfır ilgili Hyundai danışma hattı yüzünden ya ailecek öleceğiz ya sakat kalacağız ya da araç pert olacak. 40 yaşında şahin gibi araç sürekli yolda kalıyor. Bu araç henüz 2 yaşını doldurmamış 12 bin km deki Tucson. Bu süre boyunca 1 kere bile ikame araç da tarafıma verilmedi. Bu saatten sonra bu araca güvenip nasıl yola çıkacağım!

29 Temmuz 2024 16:19 (Şikayetten 20 dakika sonra)

Merhaba sorununuz çözüm buldunuz mu?

Azmi

Merhaba benim aracımda da benzer bir sorun var sürekli arıza lambası yanıyor. Servis çözüm bulamıyor. Sizin sorununuz çözüldü mü ve eğer çözüldüyse hangi serviste çözüm buldunuz?

Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Assan Yeni Tucson'un Bitmeyen Egzoz Sistemi Sorunları

Süleyman