Sevtap sonuçtan hiç memnun değil

HYS Avm Bandırma HYS Mağazacılık

02 Ağustos 2024 20:38

Balıkesir Bandırma HYS mağazasından almış olduğum 1800 liralık yazlık ayakkabının ayaklarımı ve çorabımı boyadığı için geri iade etmek istedim. 1 ayın sonunda iadem kabul edilmedi. Ayakkabıların içi kat kat kaldırılmış, tekrar içine koyulmuş, yırtık incelenmiş şekilde elime geldi ve iade alınmadı. İstediğim yere şikayet etmem için üstüne basa basa söylendi. Ben mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

18 Nisan 2025 02:46

Beklemrkteyim hala d*** hsnim

Duygu

Değerli Müşterimiz, Şikayetinizde belirtmiş olduğunuz konu hakkında inceleme süreci hemen başlatılmıştır. Bu süreç içerisinde bize göstermiş olduğunuz anlayışınız için teşekkür ederiz. Tarafınıza telefon ya da mail yolu ile bilgilendirme aktarılacaktır. Saygılarımızla, WhatsApp hatımız : 05379595717

Sevtap

Bir yıl oldu hala ilgilenen olmadı

Zehra
09 Ekim 2023 18:31
Neşe sonuçtan çok memnun

Neşe
24 Nisan 2025 19:11
"Şikayetim kısa süre sürede çözümlendi emeği geçen tüm personellere özellikle de Z***** hanım ve G**** hanıma ilgi ve alakalarıyla ilgili çok teşekkür ederim."

24 Temmuz 2024 16:27