Huawei Tablet İle Yazı Yazılmıyor. Hata Veriyor.

Ümran
13 Nisan 2024 15:52

Yazı yazmak amacıyla Huawei tablet aldığımdan dolayı oldukça pişmanım. Huawei Matepad Pro 12 tablet ile yazı yazma konusunda hiçbir başarı sağlayamadım. Uzun bir eserimi yükledim fakat 33. sayfadan itibaren yazmama veya değişiklik yapmama izin verilmedi. Bu sorunla ilgili Huawei teknik servisiyle sayısız kez görüşmeme rağmen, 5 ay sonra pes edip eşimin önceki model Huawei tabletini kullanmaya başladım. Bu tableti bir süre kullandıktan sonra, yazdıklarımı kaydetmeye başladı. Önceki tablette yaptığımız gibi, bu tablete de çeşitli ofis programları yüklemeye çalıştık. Ancak tablet bu programları kabul etmedi. Hatta dün yazdığım sayfalarca metin birdenbire kaybolmuştu; kaydedilmemiş. Huawei, yazı yazmak isteyenler için gerçekten bir kabus. Çok fazla sıkıntı yaşadım. İlk beş ay boyunca Huawei servisi ara sıra 'Merak etmeyin, sorununuz üzerinde çalışıyoruz.' mesajları gönderiyordu. Ancak çok uzun süredir bu tür bir geri dönüş de yapmıyorlar. Kendimi kandırılmış gibi hissediyorum ve şimdi başka bir tablet arayışı içerisindeyim.

Ayşe
28 Eylül 2023 23:38
Buğra sonuçtan hiç memnun değil

Huawei Matepad Pro İçin Kalem Desteği Ve Çözüm Eksikliği Mağduriyet Yaratıyor

Buğra
27 Ağustos 2025 16:36

Özge
14 Mart 2024 13:42

Yasin
13 Ağustos 2024 15:25
Fer sonuçtan hiç memnun değil

Huawei Matepad Aldım Pişman Oldum Aylardır Süründürüyorlar.

06 Mart 2024 18:38
Huawei Matepad Aldım Pişman Oldum Aylardır Süründürüyorlar.
Huawei Kategorileri