Huawei Kimlik Şifresi Sıfırlama Ve Yeniden Tanımlama Problemi

Bülent
26 Kasım 2023 20:47

26.11.2024 tarihinde Huawei Watch GT 4 marka saati satın aldım. Android telefonuma ilk olarak Huawei AppGallery uygulamasını yükledim. Daha sonra saati eşleştirmek için Huawei Sağlık uygulamasını indirdim. Saati eşleştirmek istediğimde program tarafından Huawei Kimliği ile giriş yapmam istendi. Huawei kimliğimi uzun zamandır kullanmadığım için şifreyi hatırlayamadım. Programın yönlendirdiği tüm seçenekleri denememe rağmen ne yaptıysam yeni şifre oluşturamadım. Daha sonra 444 79 88 numaralı müşteri hizmetlerini aradım. Müşteri temsilcileri sadece hafta içi saat 09:00 ile 19:00 arası hizmet verdikleri için herhangi bir çözüme ulaşamadım. Sonuç olarak satın aldığım saati kullanmaya başlayamadım. Sadece bir kimlik şifresi yüzünden bu kadar sınırlandırılmanın yapılması ve yalnızca belirli saatlerde hizmet verilerek müşterinin bu konuda mağdur edilmesi beni çok üzdü. Hevesle aldığım saat konusunda soğuma yaşadım. Bir kimlik şifresinin değiştirilmesi bu kadar uğraştırıcı ve zahmetli olmamalı.

profile profile

25 Ekim 2023 05:15
Huawei Gt 2 Akıllı Saat Hakkında
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Huawei Watch Gt 4 Bağlantı Sorunu

06 Nisan 2024 05:27
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
05 Eylül 2024 15:48