Metin sonuçtan hiç memnun değil

Huawei Bilgisayar Uyku Moduna Alındığında Kendisini Kapatıyor

Metin
04 Eylül 2023 13:35

Huawei bilgisayar uyku moduna aldığım zaman kapanıyor. Yaklaşık 1 ay önce almış olduğum Huawei d15 i7 1195g7 modeli olan laptopu uykuya aldıktan 15 dakika sonra bilgisayar kendisini otomatik olarak kapatıyor. Çalıştığım ofis şartlarında acil dışarıya çıkmam gerekebiliyor. Çıkarken bilgisayarı uyku moduna alıyorum ancak döndüğümde bilgisayarı kapalı olarak görüyorum.

Bilgisayarı kullanmaya başladığım günden itibaren bu şekilde kullandım. Farklı araştırmalar yaptım. Driverları eksiksiz olarak güncelledim. Ancak ne yaparsam yapayım sorun çözülmedi. Uyku moduna girmesini ben istiyorum ancak bilgisayarın kapanmasını istemiyorum. Bilgisayarın başına geçtiğim zaman power tuşuyla bilgisayarı yeniden başlatmam gerekiyor. Huawei destek ekibine mail attım, fakat dönüş alamadım. Sorunun acilen çözülmesini talep ediyorum.

Ömer
Ömer

Merhabalar bende aynı PC'yi almayı düşünüyorum daha çok oku derslerim ve ofis programları için kullanacağım (lise öğrencisiyim). PC'den memnun musunuz herhangi bir şikayetininz var mıdır? Isınma donma ya da başka herhangi hata veriyor mu? Geri dönüş yaparsanız çok sevinirim (:

Huawei D15 İle Bitmeyen Teknik Sorunlar ve Yetersiz Servis Desteği

Büşra
17 Mayıs 2025 14:58

Huawei Matebook'un Sürekli Kapanma Sorunu Ve Çözüm Eksikliği

Fatih
13 Şubat 2025 13:59
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Serhat
04 Eylül 2024 12:05