Nilüfer sonuçtan hiç memnun değil

HSBC Bankası'ndan Anlamsız Kredi Kartı Kapatma Mesajı

22 Ekim 2024 15:56

HSBC bankasından 12 yıldır sürekli kullandığım kredi kartım ile ilgili mantıksız ve gerekçesi açıkça belirtilmemiş bir mesaj aldım. Zaman zaman yurt dışı harcaması yaptığım kart ile ilgili aldığım mesaj doğrultusunda müşteri hizmetleri numarasını aradım. Ancak 6,5 dakika sonra bağlanabildim ve bana ismim ile hitap eden müşteri temsilcisi sorunumu dile getirdikten sonra sistemi bozuk olduğu için ekranında bilgilerimi göremediğini tekrar aramam gerektiği söyledi. Olay şu ki ben bu bankayla çalışmaya başladığımdan beri bana bildirilmeden Şubesi kapatıldığı için hesaplarım kapatıldı benimle alakasız şubelere gidip hesap açtırmam gerekti. Şimdi de hiçbir açıklama yapmadan bana kredi kartımın kapatılacağını söyleyen bir SMS yolluyorlar hem de sadece 8 gün kala. Ayrıntılı bir açıklama bekliyorum. Kartlarını en son kullanmamın üzerinden 24 saat geçmemişken. Aralık 2023 yılında kesilen ekstremde yıllık kart aidatı bedeli aldıkları da düşünülürse borcumu geciktirmediğim de hesaba katılırsa benim daha en az Aralık ayına kadar kredi kartımı kullanma hakkım var.

profile profile profile
22 Ekim 2024 16:26 (Şikayetten 29 dakika sonra)
24 Ekim 2024 16:40

Bana gelen mesajdaki tarihin gelmesine 5 gün kaldı ve değişen bir şey yok. Ne arandım ne de yeni bir bilgilendirme yapıldı. Ben sizden bilgi almak için bankanızın numarasını arayıp bilgi alamadım zaten şikayetim bu. Neden şikayetimi herkese duyurmak varken bankanızın özel kanallarında gizli tutayım? Sisteminiz hiç sağlıklı değil haber vermeden şubeleri kapattınız birdenbire bizi mağdur duruma düşürdünüz bozuk bankamatiklerde defalarca para yatırmayı denedik zamanında Pandemi döneminde kart borcu yatırmak için kilometrelerce yol gitmek zorunda kaldım gene de vazgeçmedim 2006 senesinden beri kullandığım kartımı hiçbir sebep belirtmeden ay sonunda kapatacağınıza dair SMS gönderdiniz ben bunun ayrıntılı bilgisini istiyorum Başka bir şey değil

25 Ekim 2024 17:25

Emre sonuçtan hiç memnun değil

Emre
07 Nisan 2024 11:42

HSBC Kullanılmayan, Borçsuz Kredi Kartı İçin Borç İcat Ediliyor!

Fatma
06 Eylül 2024 14:41
Gamze sonuçtan çok memnun

Gamze
24 Eylül 2024 00:00
"1 şenlikte olsa yeni kart gönderildi. Hızlı çözüm oldu teşekkürler"
Feyza sonuçtan hiç memnun değil

HSBC Kullanım Süresi Dolan Kartı Yenileme Yerine Sebepsiz İptal Etmesi

Feyza
20 Mart 2024 13:11
Fırat sonuçtan hiç memnun değil

Fırat
22 Mayıs 2024 11:49