Hotpoint Ariston Buzdolabında Kronik Arıza Ve Yüksek Onarım Maliyeti

Hotpoint Ariston Buzdolabında Kronik Arıza Ve Yüksek Onarım Maliyeti
12 Ağustos 2024 11:43

Hotpoint Ariston marka buzdolabım SR arızası verdi. Gaz kaçağı olduğunu ve neresinde olduğunu bulamayacaklarını, bunun kronik bir hasar olduğunu ve yapılsa bile 30.000 liradan aşağı tutmayacağını söylediler. 4 yılda bir dolap bozulacaksa bu kadar para verip iyi diye bildiğimiz bir dolap almaya gerek var mı acaba?

Macit
Macit

Aynı dolaptan bende aldım 2019 yılında. 2024 te Arızalandığı için servis çağırdım. Vestel servisi geldi. Gaz kaçağı olduğunu yapılamayacağını. Ve değişim yapabileceklerini söylediler. Aynı özellikte olan buz dolabına 28000₺ istediler. 5 sene önce 2800 e aldığım dolabın benzerine belki daha kötüsüne 10 kat fazla fiyat çıkardılar. Bu 5 yılda Dolar mı 10 kat yükseldi yoksa benim maaşım mı 10 kat yükseldi? Yazıktır günahtır insanlara. Zalimlik almış başını gidiyor. Tabii ki değiştirmedim almadım yeni dolabı. Servise gelen arkadaşlara ödediğim 1100₺ de ekstrası oldu.

Nurdan sonuçtan hiç memnun değil

Nurdan
21 Temmuz 2024 09:16
Salih sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2023 12:27
Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Ariston Hotpoint Buzdolabı İçin Yedek Çekmece Bulunamıyor Ve Müşteri Hizmetlerinden Destek Alınamıyor

29 Ekim 2025 22:44