Hotiç Ayakkabı 1 Yıl İçinde Bozulan Valiz Ve Değişim Reddi

24 Ocak 2024 11:47

Almış olduğum valiz 1 yıl dolmadan fermuar kenarından söküldü ve çek çek sapı kırıldı. Valizi aldığımız mağazaya götürüp değişim talep ettik. Ancak Hotiç genel merkez imalat hatası olmadığı ve değişime gerek olmadığına hükmedip valizi şubeye geri yolladı. Ben de tekrar müşteri hizmetlerini arayıp şikayetimi yeniledim gelen cevap yine ret. 1 yıl dolmadan kırılıp fermuar dikişi yırtılan valizin üretim hatası olmadan nasıl bu hale geldiğini bana açıklasınlar. Kesinlikle ret cevabını kabul etmiyorum ve gereken yerlere şikayetimi yapacağımı bildiriyorum.

07 Haziran 2024 12:58 (Şikayetten 4 ay sonra)
Hülya
Hülya
04 Eylül 2024 16:24

Valizim Hotiç tarafından yenisiyle değiştirildi. Teşekkür ederim

Aygün sonuçtan hiç memnun değil

28 Kasım 2024 11:23
Hotiç Valiz Tamir Talebim Reddedildi Müşteri Hizmetleri Sessiz

Hotiç Mağazasının Valiz Fiyaskosu: Müşteri Memnuniyetsizliği Zirvede!

08 Kasım 2024 13:33
Elif sonuçtan memnun

20 Nisan 2025 22:02
"Markaya kendim iade talebiyle başvurduğumda tamir önermişti ancak şikayet var sitesine yazınca para iadesi yaptı. Her işin şikayet edilince çözülüyor olması çok üzücü ve toplumsal huzur ve hakkaniyeti bozuyor. Şikayet ettikten sonra ücretimi iade ettiği için firmaya teşekkür ediyorum."
Hotiç Çizme: Kısa Sürede Bozulan Ürün Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Hotiç Çizme: Kısa Sürede Bozulan Ürün Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Gülşah sonuçtan çok memnun

17 Şubat 2025 14:33
"Benimle ilgilenen öncelikle sikayetvar ekibine ve Hotiç müşteri hizmetlerinden ece hanıma teşekkürlerimi sunuyorum. 1 gün sonrasında güzel bir dönüş sağlandı. Denizli Forum Çamlık guler yüzlü ekibine de teşekkürlerimi sunuyorum."

28 Ağustos 2023 19:21