Cigdem sonuçtan hiç memnun değil

Hotels.com Ücret İadesi Ödememeleri

Hotels.com Ücret İadesi Ödememeleri
29 Kasım 2023 12:11

Hotels.com sitesiyle ilgili bir şikayetim var. Hiçbir hizmet almadan iptal ettiğim otel rezervasyonum için paramı iade etmediler. Sürekli suçu otele atarak tüketiciyi yanıltıyorlar. Otel ile yaptığım görüşmede, kendilerinin hiçbir ödeme almadıklarını öğrendim. 26/27 Kasım'da İbis Zeytinburnu oteli için Hotels.com üzerinden yaptığım rezervasyonu aynı gün iptal ettim. Hizmet almadım ve otele giriş dahi yapmadım. Hotels.com'un haksız kazanç sağladığını düşünüyorum.

01 Aralık 2023 13:16

Hotels.com asla Turkiye de temsilcilikleri yok Telefon ABD ait call center no var Turkce bilen yok Başıboş Lakayıt bir kurum Sakin rez yaptırmayın Asla muhatap bulamıyorsunuz paranızı da iade alamıyorsunuz gitmediğim iptal ettirdiğim otel rez dan ücret kestiler Asla iade etmiyorlar paramı.

10 Mayıs 2024 13:59 (Şikayetten 5 ay sonra)

Değerli Müşterimiz, Rezervasyonunuz hakkında bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Size daha fazla yardımcı olabilmemiz için müşteri Hizmetlerine telefonla arayarak veya chat yoluyla ulaşmanızı rica ediyoruz. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Hotels.com

Yasemin
23 Eylül 2024 22:53