Emre sonuçtan hiç memnun değil

Hotels.com Para İadesi Yapmamak İçin Yalan Söylüyor.

24 Haziran 2023 14:06

Hotels.com'dan 3 gecelik rezervasyon yaptırdım ve daha sonra ortaya çıkan sağlık sorunları nedeniyle iptal etmek zorunda kaldım. Yaptığım rezervasyonun iptal edilemez rezervasyon olduğunu iptal ettikten sonra fark ettim. İptal etmeden önce otele bilgi vermiştim ve otel durumu anlayışla karşılayarak, iptal etmem durumunda para iadesinin yapılması gerektiğini söyledi. Bu noktaya kadar sorun yok.

Hotels.com'a durumu aktardığımda, otelle para iadesi için görüşüp bana haber vereceklerini söylediler. Bu arada Türkiye'de satış yapan bir şirket, bir tane Türk çalışanı yok, ulaşabileceğiniz bir telefon numarası yok, bunu da anlamış değilim.

3 gün sonra, otelle birkaç kez görüştüklerini ve para iadesi konusunda olumlu yanıt alamadıklarını söylediler. Otele sorduğumda kendilerini kimsenin aramadığını, iptal edilen rezervasyon ücretinin hotels.com'a kalacağını söylediler.

Derhal para iademin yapılmasını talep ediyorum.

Emre
26 Haziran 2023 19:17

Twitter'dan yazınca hemen döndüler, Alana isimli çalışana çok teşekkür ediyorum, gerisine asla teşekkür falan etmiyorum. Türkiye'de iş yapan bir firmanın Türk müşteri temsilcisi çalıştırmamasını da hiçbir zaman anlamayacağım. Şikayetim burada dursun, nasıl çözdüğümü merak eden olursa yol gösterici olur.

Yiğit sonuçtan hiç memnun değil

02 Temmuz 2024 16:44

06 Temmuz 2024 19:13

Ayşegül
01 Aralık 2023 21:08
Ali sonuçtan hiç memnun değil

07 Temmuz 2023 12:27