Hop Scooter Ceza Aldım Ama Güvensiz Bir Kullanım Alanı Var.

14 Mart 2024 10:59

Uzun süredir Hop kullanıcısıyım. Uygulamaya giremediğimi fark ettim. Hesabım engellenmiş olduğu yazısı ile karşılaştım. Müşteri hizmetlerini aradım. Kadıköy Belediyesi tarafından 900 TL civarında ceza aldığımı söylediler. Ceza dökümümü göndermelerini istedim. Hop uygulamada kırmızı alan olan yerlere park etmeye izin vermiyor. Ceza aldığım için uygulamaya giremiyorum bu yüzden seyahat geçmişimi de göremiyorum ve neresi yanlış park alanı acaba diye ispat edeceğim bir durum da yok şu an. Hop uygulaması park ettiğim alanı şu an kırmızı alan ilan etse nasıl ispat edeceğim geçmiş sürüşlerimde?
Kadıköy Belediyesi'nin scooterlara karşı saldırgan tutumunun cezasını bana güvensiz bir alan oluşturarak Hop uygulamasının bana ödetmeyi düşünüyor kanısındayım.

Emirhan
Emirhan

Aynı şeyi ben de yaşadım. 1 sene önce bir yere park etmişim, belediye bana ceza yazmış anlattıklarına göre. Park ettiğim yerin görselini rica ettim, park hatası yapmamışım, verdikleri sebeplerin hiçbiri de geçerli değil. İtiraz süreci başlatmadıkları ve benimle iletişimde olmadıkları sürece ödeme yapmayacağımı söyledim, çünkü belediyenin yazdığı bu "ceza"ya hiçbir yerden ulaşılmıyor. Tahmin ettiğim gibi benimle kimse iletişime geçmedi, ben de cezayı ödemedim. Yok öyle "size ceza gelmiş ya bize para ödeyin" gibi bir şey, bu tarz bir durum ile gelirlerse kesinlikle arkasını araştırmadan, somut bir belge görmeden ödeme yapmayın. O günden beridir Hop Scooter kullanmıyorum.

Hop Scooter Kırmız Alan Hatası

27 Haziran 2023 02:07