Hikmet sonuçtan hiç memnun değil

Hoover'dan Zorunlu Ekstra Ürün Dayatması

Hoover'dan Zorunlu Ekstra Ürün Dayatması
07 Kasım 2024 16:31

N11 sitesi üzerinden Hoover marka çamaşır kurutma makinesi aldım. Akım korumalı priz almış olmama ve prizlerimde takılı olmasına rağmen Hoover markası, kendi ürettikleri güncel fiyatı 700 lira olan akım korumalı priz alınmaz ise ürünün garanti kapsamında olmayacağını belirterek 'akım koruma takılmamıştır' yazmak suretiyle belgeyi düzenledi ve kurulum yaparak gittiler. Zorla insanlara kendilerine ait ekstra ürün satmaya çalışmaları kabul edilemez. Markayı bu kapsamda şikayet ediyor ve kimseye önermiyorum. Görüntüleri gerekli bilgiler açık şekilde yüklüyorum.

08 Kasım 2024 13:32 (Şikayetten 21 saat sonra)
12 Kasım 2024 01:31

Kesinlikle iletişime falan geçmiyorsunuz, bu konuda kaç kişi şikayet yazmış ve bölgelerinizde bulunan servislerinizin kafasına göre belirlediği fiyatları insanlara sunmasına seyirci kalmaya devam etmişsiniz. Kimi servisiniz ürün için 700 lira isterken bazı illerde 1000 lira talep ediyor ve bu konuda şikayetler var iken siz hala standart her şikayete yazdığınız şekilde cevap veriyorsunuz. Hoş marka kalite ve servislerin doğru orantılı olarak birbirini bulması demek yanlış olmaz, tencere kapak misali belli ki umrunuzda değil servislerin kimden ne kopardığı. Piyasayı hak etmiyorsunuz, markanızdan ilk ve son alışverişimi yaptım, çevremde de 1 hafta içinde markanızdan alışveriş yapmayı düşünen 4 arkadaşımı sizin ürünleriniz konusunda bilgilendirip olumsuz tecrübelerimi anlatarak onlara doğru yolu gösterdiğim için mutluyum. Biz hata yaptık başkaları bu hataya düşmesin.

Sevilay
06 Kasım 2024 15:42

Talip
07 Mart 2025 10:29

Zeynep
23 Kasım 2023 21:21
Ülkü sonuçtan hiç memnun değil

Ülkü
19 Mayıs 2024 13:50
Atilla sonuçtan hiç memnun değil

Atilla
28 Mayıs 2024 09:49