16 Ocak 2024 16:31

11.11.2023 tarihinde Media Markt'tan aldığım Hoover marka bulaşık makinesi, daha senesi bile dolmadan bozuldu. İki üç defa müşteri hizmetleri tarafından şikayet oluşturdum. Teknik servis beni arayıp geldiğinde 'Değişen bir şey olmaz' diyor. Şu an uzatılmış garantisi ile bulaşık makinesi elimde kaldı, bulaşıklarımı hepsini çizdi ve kireç gibi yaptı. Bardaklarımı kullanmaya başladığım tablet bozulunca 'Değiştirin' dediler. Değiştirdik, parlatıcısı ve tuzu hepsi var ama makine bütün bulaşıklarımı mahvetti. Bardaklarım hep çizildi ve gerçekten büyük maddi zarara uğradım. Teknik servis gelmiyor, arayıp 'Aynı, değişen bir şey olmaz' diyor. Kireç önleyici de taktık, yani bilmiyorum, pişmanım.

06 Şubat 2024 11:34

11.11.2023 tarihinde Media Markt'tan aldığım Hoover marka bulaşık makinesi, daha senesi bile dolmadan bozuldu. İki üç defa müşteri hizmetleri tarafından şikayet oluşturdum. Teknik servis beni arayıp geldiğinde 'Değişen bir şey olmaz' diyor. Şu an uzatılmış garantisi ile bulaşık makinesi elimde kaldı, bulaşıklarımı hepsini çizdi ve kireç gibi yaptı. Bardaklarımı kullanmaya başladığım tablet bozulunca 'Değiştirin' dediler. Değiştirdik, parlatıcısı ve tuzu hepsi var ama makine bütün bulaşıklarımı mahvetti. Bardaklarım hep çizildi ve gerçekten büyük maddi zarara uğradım. Teknik servis gelmiyor, arayıp 'Aynı, değişen bir şey olmaz' diyor. Kireç önleyici de taktık, zorda olsa teknik servis gelip aldı bulaşık makinemi yalnız 20 gün oldu ben aradığımda bugün yarın sizi arayacağız diye oyalıyorlar yasal hakkımı kullanmak istiyorum Bulaşık makinem tam tamına 20 gün oldu gelmedi hala gelmiyor her gün arıyorum artık bugün yarın diyorlar bugün yarın arayacağız diyorlar getirecek diyorlar sonra parça yurt dışından geliyor 2 ayda sürebilir bir insan nasıl 2 ay teknik servisi beklesin aklım almıyor iade hakkımı kullanmak istiyorum ya da yenisiyle değiştirmek

16 Ocak 2024 17:21 (Şikayetten 50 dakika sonra)
17 Ocak 2024 15:17

Bardaklar bu şekilde

18 Ocak 2024 12:59

Günlerdir bununla uğraşıyorum üstelik Teknik servis arayıp sen kendi sorununu biliyorsun bana yol paramı vermeden ben gelmem yavaş*ak argo kelimelerdir kullanıldı sinirden elim ayağım titriyor hem mağdurum hem teknik servis beni arayı hakaret ediyor bende yol paramı ver geleyim diyor

18 Ocak 2024 13:02

Sen kendi arızanı biliyorsun l*n yavaş*k diye kelime kullandı inanmıyorum bu nasıl teknik servis bu nasıl üslup cidden hala inanmıyorum

06 Şubat 2024 11:26

Bulaşık makinem tam tamına 20 gün oldu gelmedi hala gelmiyor her gün arıtıyorum bugün yarın diyorlar bugün yarın arayacağız diyorlar getirecek diyorlar sonra parça yurt dışından geliyor 2 ayda sürebilir bir insan nasıl 2 ay teknik servisi beklesin aklım almıyor iade hakkımı kullanmak istiyorum ya da yenisiyle değiştirmek

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
15 Kasım 2023 17:24

İsra
14 Eylül 2023 15:39

09 Mayıs 2024 10:07
Can sonuçtan hiç memnun değil

07 Mart 2024 13:46

Haşim