Hoover Kusurlu Sıfır Ürün Göndermesi Ve Kötü Servis

Cengiz
09 Aralık 2023 13:10

2Hoover Marka ankastre ocak aldım. Kurulum yapılıp gittiler. Hemen ben kontrol etmek istedim ve alttan 2. Ateşleme düğmesinin çalışmadığını gördüm. Hemen telefon edip geri çağırdım. Eve yanındaki çırağı göndermiş. Bende gelen servis elemanına gösterdim ve tırnak kırık parça istemek gerekiyor denildi. Tam bir ay sonra müşteri hizmetlerini aradım ve ertesi gün servis ile gönderdiler. Bağcılar Servis aradı 10 dakika içinde geleceklerini söylediler. Servisin yapılacağı dairenin boş olduğunu ve ben orada oturmadığımı söyledim. En az 1 saat önceden aramalarını rica ettim. Hafta arası gelebiliriz dediler. Bende bir an önce yapılması için hemen servis yapılacak yere gidiyorum, gelebilirsiniz dedim. Acele bu soğuk havada binanın oraya gittim ve servise konum attım. 10:48 de telefonlaştık, tam 11:18 e kadar soğukta beklettiler. Telefon ediyorum. Telefonuma bakmıyorlar. Bende gelmeyecekler diye kendi evime doğru giderken Hoover servisini gördüm. Kapıyı açtım çırak ile beraber oturuyorlar. Neden gelmediklerini, telefonuma neden bakmadığını, Beni bu soğukta neden bekletiyorsunuz dedim. Elindeki telefonla mesaj çekiyorum dedi, diğer telefonuna baktı abi bak bir sefer aramışsın ne olmuş der gibi bir üslup kullandı. Bu şekilde konuşma, bir an önce parçayı değiştir dedim. Emrin olur. Abi deyince yaptırmadan gönderdim. Hoover' ın bu servis olayına bir çözüm bulması gerekiyor. Servis, hem müşteriyi mağdur ediyor, hem de üslup çok yanlış. Bu konu ile ilgili Hoover müşteri hizmetlerini aradım ve gerekli şikayette bulundum.

09 Aralık 2023 13:12 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Hoover Ankastre Ocak İçin Servis Gelmiyor Mağduriyetim Sürüyor

Pınar
23 Temmuz 2025 21:51
Hoover Ankastre Ocak İçin Servis Gelmiyor Mağduriyetim Sürüyor
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Hoover Ankastre Fırın Değişimi Gecikti Müşteri Hizmetleri İlgisiz Kaldı

Zeynep
29 Mayıs 2025 16:35
Engin sonuçtan hiç memnun değil

Hoover Ocak Arızası Ve Yetkili Servisin Umursamazlığı

Engin