Suay sonuçtan hiç memnun değil

Hoover Kurutmalı Makine Sürekli Arızalanıyor

27 Ekim 2024 13:56

Hoover kurutmalı makine aldım geçen sene. Aldığımdan beri kurutma kısmında sorun yaşıyorum. Sürekli parça değişmesi gerekiyor deniyor. En son elektrik akımından kaynaklandığını söylediler ve parça aldık. Priz için ve asla sorun yaşamayacağımız iletildi. Şimdi havalar soğuyunca tekrar kurutmaya başladım. Çamaşırları ve arızalar başladı. Yine teknik servis geldi, yine parça sipariş edeceğiz dediler o günden beri E20 arıza koduyla artık çamaşırlarımı da yıkayamaz oldum. Makine daha yepyeni ancak sorunları asla bitmiyor. Kalıcı bir çözüm yok.

29 Ekim 2024 19:37

Evet, çamaşırlar, ıslak çamaşırlar günlerdir servisin gelmesini bekliyor ve 10-15 gün oldu, kaydı açtıralı, kurutma çalışmıyordu, şimdi makinede çalışmıyor, E20 arızası veriyor. Günlerdir bizi teknik servis oyalıyor, şu gün geleceğim, bugün geleceğim, telefonu açmıyor vesaire, hale bakın, her taraf 3 tane çocuk var bu evde ve biriken çamaşırları içinde, çamaşır makinesini kullanamıyorum, yarın artık çamaşırları komşularda yıkayacağım. Çözüm şu bu arızalı makinenin alınıp yerine yenisinin getirilmesi artık çünkü ben bezdim, aldığımdan beri problem yaşıyorum, bezdim artık.

28 Ekim 2024 09:06 (Şikayetten 19 saat sonra)
28 Ekim 2024 13:44

Markaya değil temsilciye teşekkür ederim

29 Ekim 2024 10:31

Hoover makinemi tamire gelecek insanlar tüm gün gece 10’a kadar beklettiler. 10’da arayıp gelemeyeceklerini söylediler. Yarın sabahtan geleceklerini söylediler ve şimdi arıyorum açmıyorlar. Müşteri hizmetleri bayramda çalışmadıklarını iletti şimdi. Yani diyecek hiçbir şey yok. 3 tane küçük çocuğum var benim her yer si-dikli bo. Lu çarşaf oldu banyoda biriktirmek zorunda kaldım. Ürünü aldığımdan beri sorun yaşıyorum. Ben artık ürünün tamir edilmesini falan istemiyorum. Değiştirilmesini istiyorum.

08 Kasım 2024 20:28
Hoover Kurutmalı Makine Sürekli Arızalanıyor

Ürüne 2 kere daha servis geldi. 2. Gelişlerinde makineyi alıp götürdüler, telefonda benimle kavga ettiler makineniz oldu 10 yıldır biz bu işi yapıyoruz ayıplı mal değil bilmem ne şimdi makineyi oldu diye geldiler kurdular kaçarak gittiler evden. Şimdi makineyi çalıştırdım kurutma kısmından artık geçtim normal çamaşır yıkamasını bari yapsın hala yok ve hala E20 hatası veriyor. Gelen servis hemen telefonunu kapatmış. Bu makinenin değiştirilmesini ve Hoover tarafından sıfır makine verilmesini talep ediyorum yoksa dava sürecini başlatacağım.

Ayşegül
06 Mart 2025 23:10

Kurutma Makinesi Mağduriyeti: Ses Ve Nem Sorunu

Zeliha
09 Kasım 2024 03:16
Mert sonuçtan çok memnun

22 Eylül 2023 10:34
"Uzun sürse de sorunum çözüldü teşekkürler"

Semra
25 Kasım 2024 12:21
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
04 Aralık 2024 10:25