Gülay sonuçtan hiç memnun değil

Hoover Kurutma Makinesi Sorunları Ve Çözüm Arayışı

Gülay
12 Aralık 2024 11:28

Hoover kurutma makinesi aldım, 30 Aralık 2023'te teslim edildi. Bir süre sonra çamaşırları nemli çıkarmaya başladı. Servis geldi, ölçüm yaptı. Belirli bir ısı seviyesine ulaşmadığını, servise gitmesi gerektiğini söylediler. Ürün geldi, parça değiştiğini ve sıkıntı olmadığını dile getirdiler. Bir süre sonra tekrar aynı sorunu yaşadım. Servis tekrar götürdü, getirdiklerinde 3 parça değişti, bundan sonra sorun olmaz dediler. Renklileri koyu renklilerde değil, pamuklularda kurutmam gerektiğini söylediler. Hadi dedim, bir de sizin dediğiniz gibi yapalım. Zaten pamuklularda dolap kuruluğu yok, askı kuruluğu var, nemli çıkarıyor. Dolaba katlayıp koyamıyorum. Servisi tekrar çağırdım. Renklileri karışık programla yıkacaksınız dedi. Pamuklularda kurutmam gerektiğini onlar söylemişti ve içine attığım çamaşırı her programda kuruttum, hemen hemen hep nemli. 5 parça çamaşır, hele nevresimlerim hiç kurumuyor. Servis geldi, 3. gelişi. Bir sıkıntı yok, bizim yapabileceğimiz bir şey yok dediler ve gittiler. Bu sorun nasıl çözülecek, bir fikriniz var mı?

12 Aralık 2024 17:40 (Şikayetten 6 saat sonra)

Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

Yeşim
06 Mart 02:45
İzzet sonuçtan hiç memnun değil

İzzet
09 Ocak 17:18

Semra
25 Kasım 2024 12:21
Ekici sonuçtan hiç memnun değil

Hoover Kurutma Makinesi Sürekli Arızalı, Servis Sorunu Çözmüyor

Ekici
25 Ekim 20:48
Vildan sonuçtan hiç memnun değil

Hoover Kurutma Makinesi Kabusu: Çamaşırlar Kurumuyor, Servis Çözüm Üretemiyor

Vildan