Gülsüm sonuçtan hiç memnun değil

07 Temmuz 2024 16:15

6 ay önce almış olduğumuz h-dry 300 kurutma makinesi su haznesi düştü ve kırıldı. Çok kalitesiz, sert plastikten yapılmış. 16.000 TL'ye makineyi aldık küçücük bir kırıktan dolayı 1.600 TL vermek saçmalık. Parayı sokaktan bulmuyor hiç kimse. Garanti kapsamında, en azından 1 defaya mahsus Mağduriyetimin giderilip ücretsiz yeni hazne ile değiştirilmesini rica ediyorum.

07 Temmuz 2024 16:17

24.01.2024 de, Media Markt den almış olduğum Hoover kurutma makinesi su haznesi düştü ve kırıldı. Sert plastikten yapılmış ve çok kalitesiz. Yenisi 1600 TL. Makineyi 16000 TL'ye aldık ve garanti kapsamında küçücük bir kırık için 1.600 TL vermek çok saçma. Daha önce de birçok kişi aynı sorun nedeniyle mağdur olmuş. Kimse parayı sokaktan bulmuyor. Garanti kapsamında mağduriyetimin giderilmesini ve en azından 1 defaya mahsus ücretsiz hazne değişimi yapılmasını rica ediyorum.

Ek
Ek
07 Temmuz 2024 17:43
Hoover Kurutma Makinesi Haznesi Kırıldı!

Yaz günü bu sıcaklarda kurutma makinesi kullanmıyorum çamaşır makinesi ile üst üste makine dolabında duruyor. Hava alsın nem olmasın diye kapağını açık bırakıyorum çamaşır makinesi çalışırken titreşim ile düşmüş. Hazneyi tutan tırnaklar yeterince sağlam değil demek ki. Mağduriyetimi giderin lütfen.

08 Temmuz 2024 11:58 (Şikayetten 19 saat sonra)
08 Temmuz 2024 12:02

En kısa sürede mağduriyetimi giderirseniz sevinirim. Markaya güvenerek 16.000 TL verdik inşallah güvenimizi boşa çıkarmazsınız. En azından 1 defaya mahsus ücretsiz su haznesinin değişmesini rica ediyorum lütfen

08 Temmuz 2024 16:21

1100 TL fiyat vermişler ücretsiz değişim istiyorum sonuçta 2 yıl garantili 5 aylık makine. Herhangi bir sorun olduğunda yardımcı olunmayacaksa garantili ürün almamızın ne anlamı var? Lütfen hazneyi ücretsiz değiştirin. Tüketici Hakları'na başvurup belgelerle hakkımı arayacağım

09 Temmuz 2024 00:23

Daha önce birçok kişinin ücretsiz olarak su haznesi değişimi yapılmış. Garanti kapsamında ücretsiz olarak değişim istiyorum!

10 Temmuz 2024 12:10

Hala çözüm bulunmadı. Mağduriyetim giderilmedi ücretsiz hazne değişimi istiyorum. Geri dönüş yapılmazsa Tüketici Hakları'na başvurup hakkımı arayacağım. Garantili 5 aylık makine ve kullanıcı hatası olmadığı, aynı sorunun yüzlerce kişi tarafından şikayet edilmesinden de apaçık belli!

Ozgur

5 aydır kullanıyorum makineyi kapak aynı şekilde herkesinki gibi kırıldı elimden kaydı ama bazı vatandaşların dediği gibi 1 sefer değişim yapılması gerek bende internette baktım 1500 1600 makineyi aldım hemen açmadım 11.700 TL'ye makine aldım kapak bu kadar uçuk fiyat olması çok saçma yani nedir yani bari düzgün bir fiyat yapın bizde alalım yazık günah ya

Hoover Kurutma Makinesi Su Haznesi Kısa Sürede Kırıldı Garanti Çözüm Sunmuyor

Halit
20 Ekim 12:42
hoover-kurutma-makinesi-su-haznesi-kisa-surede-kirildi-garanti-cozum-sunmuyor-4.jpg
hoover-kurutma-makinesi-su-haznesi-kisa-surede-kirildi-garanti-cozum-sunmuyor-3.jpg
hoover-kurutma-makinesi-su-haznesi-kisa-surede-kirildi-garanti-cozum-sunmuyor-2.jpg
hoover-kurutma-makinesi-su-haznesi-kisa-surede-kirildi-garanti-cozum-sunmuyor-1.jpg
Nurullah sonuçtan çok memnun

Nurullah
14 Eylül 2024 20:15
"Müşteri hizmetleri aradı ve müşteri memnuniyeti için parçanın yenisi gönderildi bulunduğum ildeki teknik servise gidip parçayı teslim aldım teşekkürler"
Hoover H-DRY 300 Kurutma Makinesi Su Haznesi
Hoover H-DRY 300 Kurutma Makinesi Su Haznesi