Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Hoover Çamaşır Makinesi Ve Yetersiz Teknik Servis Hizmeti

Gökhan
28 Kasım 2024 12:54

Hoover markasına ait yaklaşık bir buçuk yıl önce aldığım çamaşır makinem E08 kodu ile arıza verdi. Yaklaşık bir haftadır bozuk olduğu için kullanamıyorum. Yaklaşık 5 gün önce müşteri hizmetlerine arıza kaydı oluşturmama rağmen halen ne gelen var ne de arayan var bu durumla ilgili. Burda okuduğum şikayetlere zaten hep aynı sorunu okudum. Demek ki garanti ve teknik servisleri sıkıntılı. Bir daha kesinlikle evime sokmayacağım bir marka.

28 Kasım 2024 12:55

Hoover markasına ait yaklaşık bir buçuk yıl önce aldığım çamaşır makinesi 6 gün önce E08 koduyla arızaya geçti ve bir daha çalışmadı. Bu arıza ile ilgili yaklaşık 5 gün önce Hoover müşteri hizmetlerini arayarak arıza kaydı oluşturdum. Fakat bugün itibariyle halen bu konuda ne iletişime geçen oldu ne de evime gelen teknik servis oldu. Tarafıma taahhüt edilen sürede doldu. Evde küçük bebek ve çocuk var ve çamaşır makinesi büyük ihtiyaç. Şu an fazlasıyla mağduriyet yaşamaktayız. Zaten şikayet var üzerinden okuduğum şikayetlere bu garanti süreci konusunda herkes mağduriyet yaşamış. Hoover kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir marka değil artık.

Ek
28 Kasım 2024 12:33

Hoover markasına ait yaklaşık bir buçuk yıl önce aldığım çamaşır makinesi bir hafta önce E08 kodu ile arıza verdi ve halen çalışmamakta. Yaklaşık 5 gün önce müşteri hizmetlerini arayarak arıza kaydı oluşturmuş olmama rağmen bugüne kadar bu konuyla ilgili ne iletişime geçildi ne de herhangi bir teknik servis geldi. Zaten buradaki şikayetlere baktığım zaman genel olarak servis süreci sıkıntılı ve insanlar hep mağdur edilmiş. Hoover markası bu saat itibariyle hiçbir şekilde almayacağım ve evime sokmayacağım bir üründür. Sizde bu konuyu göze alarak hareket edin mağdur durumda kalmayın.

Ek
28 Kasım 2024 13:10 (Şikayetten 15 dakika sonra)

Ayşe sonuçtan çok memnun

Ayşe
28 Haziran 2024 21:43
"Şikayetten sonra kısa sürede çözülmesi bizi memnun etti fakat aynı özveriyi şikayet etmeden de bekleriz teşekkürler"
İbrahim sonuçtan memnun

İbrahim
10 Şubat 2024 04:28
Hülya sonuçtan hiç memnun değil

Hoover H-Wash 500 Sürekli Arıza Veriyor, Sorun Çözülemiyor: Ürün Değişimi Talebim Var

Hülya
16 Ağustos 2025 19:52
Evrim sonuçtan hiç memnun değil

Evrim
30 Ocak 2024 14:08
Orçun sonuçtan hiç memnun değil

Orçun
25 Aralık 2023 18:28