Hoover Bursa Da Yetkili Servis

Hoover Bursa Da Yetkili Servis
Sinan
06 Nisan 2024 18:43

Hoover marka çamaşır makinemizin 15 Eylül 2023 de arıza yapmasına istinaden haier europe service firması Hoover yetkili servisini aradık. Servis elemanları gelip ana kart değişecek deyip 2 yıl garantili yeni bir ana kart taktılar. Karşılığında ise 2900 TL olarak Garanti Bankası A***** C** hesabımızdan ödeme yapılmıştır. Fakat 25 martta tekrar arıza yapan makine için servisi aradık tekrar ana kart değişimi dediler. Garanti kapsamında olması için ufak bir kağıt olması lazımmış bizde o olmadan garanti ye girmezmiş. Kaldı ki firma servis kaydı tutmakla yükümlüdür ayrıca ödeme yaptığımız dekont elimizde mevcut ayrıca taktıkları anakartın seri numarası da kendilerinde mevcut ve kayıtlı olmalıdır. Bütün bu done lere rağmen garanti kapsamına sokmamak için bahaneyi ufak bir kağıtla bulmaları tüketici adına büyük bir sıkıntı yaratmaktadır. Firmanın tuttukları servis kaydında bahse konu makbuzun bir nüshası bulunmalıdır. Şu an mağduriyetimizin giderilmesi adına hiçbir hamle yapılmamaktadır.

hoover-bursa-da-yetkili-servis-1.pdf
06 Nisan 2024 18:46 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Levent
03 Nisan 2024 13:53

17 Temmuz 2023 03:04
Hoover Kurutmalı Çamaşır Makinesi Kabusu!
İskender sonuçtan hiç memnun değil

İskender
28 Haziran 2024 21:21
Hoover'in, Müşteri Mağduriyetini Ve Şikayetlerini Dikkate Almaması!
Hoover'in, Müşteri Mağduriyetini Ve Şikayetlerini Dikkate Almaması!
Oktay sonuçtan çok memnun

Oktay
30 Ocak 2025 20:52
"Şikayetim kısa sürede çözüldü 15 yıldır kullanıyorum çok memnunum ilgi ve alakanıza teşekkür ederim."
Hoover Çamaşır Makinesi Kart Arızası Ve Servis Sorunları

Ömer