Hoover Arızalı Buzdolabı Çalışmıyor Ve Kimse Gelmiyor

18 Aralık 2023 21:09

Garantili buzdolabım çalışmıyor. Daha yeni evlendim ve buzdolabını yeni aldım. Aldığım firmadaki yetkili serviste hiçbir şey yapmadılar. Bir kere servis geldi, 'Bu Hoover'ın kronik bir sorunu, damperi değiştireceğiz, iki üç gün içinde geliriz' dediler, ancak 3 ay oldu ve gelen yok. 7 kez servis kaydı oluşturdum fakat kimse gelmiyor. Taşındım ve üç kere de yeni adresime servis kaydı oluşturdum. Bir kez 'geliyoruz' diye aradılar ama eski eve gittiler. Adresi tekrar değiştirdim ama bu sefer de servis kayıtlarımız hiçbir yerde gözükmüyormuş. Bu kaçıncı oldu artık sayamıyorum. Acaba garantili ürünümün garanti süresinin geçmesini mi bekliyorlar, anlamıyorum. Neden kimse ilgilenmiyor? En sonunda Ataşehir'de veya neredeyse yetkili mağazanın önünde haber kanallarıyla buzdolabımı parçalayacağım. Ben kullanamadım, alımını sizin ayağınıza getirdim; şimdi bu parçalanmış buzdolabını toplayın diyeceğim. Buzdolabını kullanamıyorum, günlük olarak market alışverişi yapıyorum çünkü evimde çalışır bir buzdolabı yok. Artık birilerinin bu sıkıntımla ilgilenmesini istiyorum. Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım.

19 Aralık 2023 09:02 (Şikayetten 11 saat sonra)

Birol
Birol

Arkadaşım aynısı benim başımada geldi e devletten ticaret Bakanlığına girip öneri şikayet adımlarından faturasiýla birlikte şikayetini yazıp gönder, ayrıca Tüketici Hakem Heyeti'ne girip şikayet et o zaman buz dolabın gelir bu şekilde sana dolap gelmez oyalar dururlar

Şeyda

E devletteki olayı anlamadım ama çok değişik şeyler yazıyor.

Hoover Buzdolabı Kurulum Fiyaskosu Ve Wi-Fi Hayal Kırıklığı

Hüseyin
15 Mart 2025 01:16
Hayri sonuçtan hiç memnun değil

Hoover Yetkili Servisin Zorunlu Priz Dayatması Ve Garanti Kapsamı Belirsizliği

Hayri