Karaca (Homend) İstanbul Türkiye Yetkili Servis Mağduriyeti

05 Haziran 2024 12:10

Karaca ve Homend İstanbul Türkiye yetkili servisi tarafından mağdur ediliyorum. 24-11-2022 tarihinde 406-7573107-8685118 sipariş numarası ile aldığım "Homend Royaltea 1709H Konuşan Inox Çay Makinesi, Beyaz" arıza nedeniyle yetkili servise 06-05-2024 tarihinde "SRV-12863-T7N4Q" servis numarası ile gönderdim. Tam garanti süresi içinde olan ürünüme garantisiz yazıldığı ve "Yedek parçası mevcut olmayan ürün tamir edilemez, Amazon satışıdır. Lütfen iade ve değişim işlemleri için satın alınan bayi ile iletişime geçiniz" şeklinde bir not yazarak iade ettiler (servis fişi olmadan). Amazon ile farklı tarihlerde dört defa online görüşmem sonucunda ve her defasında farklı yorumlarla 30 gündür problemim çözülmedi. Son görüştüğüm (chat) kişi (telefonla ulaşmak mümkün değil) onaylı servis fişi talep etti. Karaca ve Homend İstanbul Türkiye yetkili servisi ile yaptığım görüşmede bu onaylı servis fişini (R**** Hanım) talep ettim. Bana böyle bir uygulamalarının olmadığını, onaylı servis sonuç belgesini veremeyeceklerini söyledi. Eminim görüşmemizin ses kaydı kendilerinde vardır. Garantisi devam eden bir ürünün onarımı yapılmadığı gibi ne Karaca (Homend) ne de Amazon tarafından mağduriyetim giderilmedi. Yetkili servis sonuç fişi vermekten kaçınıyor. Mağdur ediliyorum. Açıkçası hem Karaca ürünü aldığıma hem de Amazon'dan aldığıma çok pişmanım. İsme gelince büyük konuşuyorlar ama müşteri hizmeti konusunda çok yetersizler. Burhan

07 Haziran 2024 07:41

Markanın duyarsızlığı konuya gösterdikleri ilgiden belli.

14 Haziran 2024 12:02

Problemim Amazon ile yaptığım uzun görüşmeler sonucunda ücret iadesi ile çözüldü. Karaca ve Homend bu konuda yardımcı olmadığı gibi konuya ilgi bile göstermedi. Kalite Ürünü satmak değildir, satılan ürünün servis dahil her türlü arkasında ne kadar durduğunuzdur. Hangi ürün olursa olsun eğer desteğini sağlayıp müşteri memnuniyeti sağlayamıyorsanız, isminizin veya ürününüzün büyüklüğü hiçbir şey ifade etmez. Karaca ve Homend bu konuda tamamen yetersiz ve ilgisiz.

İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
30 Ekim 2024 14:45
Rümeysa sonuçtan hiç memnun değil

Rümeysa
28 Kasım 2024 13:27

15 Kasım 2024 11:34
Sürekli Arızalanan Çaycı Ve İade Talebi
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Ürünün Yerine Daha Kötü Seçenekler Sunuldu, Destek Alamıyorum

Merve
03 Temmuz 2025 10:43
Hulya sonuçtan hiç memnun değil

Hulya
09 Ocak 2025 11:47