Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Homend Alt Tabla Yok

Homend Alt Tabla Yok
19 Şubat 2024 01:35

Homend 1709 çay makinemin alt tablasında voltaj yüksekliği sebebiyle arıza oluştu. Makine çalışmıyor. Yedek parçası da bulunmuyor. Alt tabla da satılmıyor. Ürün hala her yerde satılıyor ama yedek parçası yok. Bu haliyle makine bir işe de yaramıyor. Ne yapmalıyım? Homend malına sahip çık.

19 Ocak 2025 13:25

Karaca Homend markalı ürünleri ile ilgilenmiyor ki.

Yorumlar (7)

Alt tabla da sorun var hiçbir ışık yanmıyor su ısıtmıyor yeniside yok neyapmalıyız

Osman
Osman

Tüketici Hakları'na başvuru yapın

Muharrem

Merhaba aynı sorun bende de var siz çözüm bulabildiniz benim ürünün aynı parça arıza yaptı

Sami
Sami

Selam, aynı makinede bende var kendim tamir etmeye çalışıyorum, eğer elinizden gelirse üzerindeki kompenatlarinin kodlarını yollarım

Hüseyin
Hüseyin

Komponent listesini gönderebilir misiniz? Alt tablayı tamir ettirebilen var mı? Aslında yedek parça sağlamak zorundalar ama o kadar çok farklı ürüne girmişler ki bu konularla pek ilgili bir firma değil.

Muharrem

Merhaba. Abim Elektronik tamircisi. O halleder diye düşünüyorum. Ama parça bulabilir miyiz bilmiyorum. Gönderirseniz abime iletirim. 🙂 Teşekkür ederim.

Homend Çay Makinemin Onarımı İçin Çözüm Sunulmuyor

Kerim
30 Eylül 2025 11:18
homend-cay-makinemin-onarimi-icin-cozum-sunulmuyor-1.jpg
Saffet sonuçtan hiç memnun değil

Satışı Devam Eden Çay Makinem İçin Yedek Parça Bulunamıyor, Mağduriyetimin Giderilmesini İstiyorum

Saffet
14 Mayıs 2025 22:02
Enver sonuçtan hiç memnun değil

Servis Arıza Tespit Raporu Talebim Karşılanmadı

Enver