Yanıltıcı HGS Mesajları Ve Sahte Avukat Sorunu

Yanıltıcı HGS Mesajları Ve Sahte Avukat Sorunu
İrem
18 Aralık 2024 13:23

Bana da aynı şekilde farklı bir numaradan geldi. Gelen link PTT HGS sorgulamaya yönlendiriyor ve orada da borç görünüyor ancak ben banka kullanıyorum ve otomatik yükleme yapılıyor. Herhangi bir borcumda bulunmuyor. Numarayı aradığımda eksik veya hatalı bir numara çevirdiniz diyor. Bilgilerim nasıl bunların eline geçiyor anlamıyorum. Adı geçen avukat Y***** D***** tan şikayetçiyim. Tarafıma mesaj ileten numara kime kayıtlı ise ondan da şikayetçiyim.

18 Aralık 2024 13:14

HGS borcu ve kimlik bilgisi güvenliği hakkında şikayet 10/12/2024 saat 06:53'te 0537*****68 cep telefonundan, 05*******6 numaralı telefonuma; 'sayın i*******n, ödenmemiş HGS borcunuz bulunmaktadır. İcra işlemlerinin başlatılmaması adına ödeme yapmak için   Kendi adıma ve ailem adına HGS borcu bulunmamaktadır. Banka üzerinden kayıtlı olduğum HGS işlemlerim banka üzerinden sürdürülmektedir. Mesaj atılan numarayı aradığımda yanlış veya eksik numara girdiniz uyarısı alıyorum. T. C. Kimlik bilgilerimin ele geçirildiğinden şüpheliyim. Kimlik numaram, ıslak imzam ve bilgilerim kullanılarak yapılan tüm işlemleri ve bilgim dahilinde olmayan tüm hukuki işlemleri ve borçları kendi ve ailem adına kabul etmediğimi beyan ederim ve bu işlemlerden şikayetçiyim.

Ezgi
23 Aralık 2024 10:30