Hexel Servis Hizmetlerinde Sorunlu Deneyim

29 Ekim 2024 18:40

Hexel her mevsim servis hizmetleri, Ş**** Y********, Zabıtan Mahallesi E5 karayolu üstü No: 78, Tepecik, İzmit, Kocaeli. Telefon numarası: 0262 323 65 01 - 323 65 27. Gelen servis, ilk önce peteklerin bozuk olduğunu söyleyip gitti. 15.07.2024 tarihinde biz usta çağırıp peteklerimize baktırdık. Yani petekler bozuk olur da hepsi bozuk olmaz, değil mi? Gelen usta, peteklerde bir sorun olmadığını, kombide bir problem olabileceğini söyledi. Biz, Hexel'i 0850 346 29 29 numarasından arayarak yeniden bir yetkili servis yönlendirmesini istedik. Gelen servis personeli, kombinin içini şarjlı aletle açtı. Sonra vanayı açıp peteklerin ısınmasını sağladı. Ben, gelen personelin petek içerisinde ne yaptığını görmedim. Ayrıca şu an hala kombinin bozuk olup olmadığını bilmiyorum çünkü barı kendi kendine yükselip düşüyor. Ayrıca kombiyi nasıl kullanacağımı bilmiyorum. İkidir geldiklerinde makbuzda cihaz kullanımı anlatıldığı yazan ibare boştur, yani bana cihaz tanıtımı yapılmamıştır. Ben 600 lira servis ücreti ödemediğim için personel kızıp gitmiştir. Şu an kombi barı düşüp çıkmaktadır. Bu durumun normal olmadığını düşünüyorum. Benim sıfır aldığım kombi için ücret ödemem talep edildi. Bu şekilde insanların parası alınabilir. Ben ücreti ödemezsem bir daha gelmeyeceklerini söylediler. Ben bu şekilde sıfır aldığım kombiye servis çağırdığım için ücret ödemek istemiyorum. Sıfır aldığım kombinin parçasını değiştirdiler. Aslında kombinin değişimi yapılması gerekiyordu. Son geldiklerinde bunu talep ettiğimde beni dikkate almadılar, ücret ödemediğim için de kızıp gittiler.

05 Kasım 2024 12:35

Aynı Servis tekrar geldi ve kombinin bozuk olduğunu parçasının değişmesi gerektiğini söyledi parçasını değiştirip gitti. İlk başta anlamamış ama şimdi parçasının değiştirilmesi gerektiğini anlamış olması güzel

Hexel Kombi Servis Hizmeti Sorunu!

30 Ekim 2024 20:34
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Asla Hexel Kombi Alma Yalan Firması

18 Şubat 2024 02:07

Sedanur
15 Şubat 2024 11:42
Hexel Kombi Servisi Hala Gelip Sorunumu Çözmedi
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Hexel Kombi Servisindeki Gecikmelerle Mağduriyet

08 Ocak 2025 09:56