İrem sonuçtan hiç memnun değil

Hera Moda Adlı Firma Haksız Yere Ücret Talep Ediyor!

18 Aralık 2023 16:23

Üç ürün sipariş ettim, bunlardan bir tanesi onların hatası nedeniyle yanlış geldi. Diğer üründen de iç gözüküyordu. Yanlış gönderilen ürün zaten değişime gideceği için ve belki tek bir ürün olsaydı göndermeyeceğim düşüncesiyle diğer ürünü de renk değişimi için pakete ekledim. Kargo paketinin içine, onlardan kaynaklı bir hata olduğunu ve ücret talep edilmemesi gerektiğini belirten bir not koydum. Ancak buna rağmen benden ekstra değişim için kargo ücreti talep ettiler. Gerekçe olarak, hatalı ürünün ücretsiz değiştirileceğini ancak 'aynı kargoda bulunan diğer ürün' için kargo ücreti yansıtılacağını söylediler. Eğer o zaman değişimi farklı kargo paketleriyle gönderseydim, bu mantıkta en azından bir ücret ödeme durumum olurdu. Bu şekilde düşünüldüğünde kargo paketinin içindeki ürün sayısına göre de ücret talep edebilirler. Mesele 80 lira da değil, ortada yapılan bir hata var ve bunu telafi etmek yerine aynı kargodaki diğer ürün için ek kargo ücreti talep etmeleri hiç etik ve hoş değil. Müşteri memnuniyetine hiç önem vermeyen bir firma olduğu için, ücret iadesinde de sorun yaşayacağımı düşünerek ürünleri iade etmedim ama kesinlikle buradan alışveriş yapılmamalı. Çünkü sonrasında sorun yaşama olasılığınız yüksek.

Elif sonuçtan hiç memnun değil

28 Mayıs 2025 09:55

05 Mayıs 2025 12:56
Trendyolmilla Yanlış Ürün, Eksik İade ve Müşteri Suçlaması!
Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

Sümeyye
09 Temmuz 2024 01:06
Hera Moda Yanlış Gönderilen Ve Etiketsiz Ürün
Aytül sonuçtan hiç memnun değil

05 Temmuz 2024 19:21

15 Temmuz 2025 13:42