Ali sonuçtan hiç memnun değil

Hepsiburada Limitim Neden Sıfırlandı?

07 Mayıs 2024 22:15

Hepsiburada limitim 15000 lirayken birden bire sıfırlandı. Limiti aldığım gün ile bugün arasında finansal hayatımda olumlu ya da olumsuz bir değişiklik olmadı. Yaptığım taksitli alışverişlerin taksitlerini günü gününe ödedim. Müşteri hizmetleri ile görüşme yaptığımda belirli aralıklarla limit güncellemesi yapıldığını söyledi. 15 binden 0'a güzel bir güncelleme olmuş. Ben artmasını beklerken sıfırladılar. Bir hata olduğunu ve Hepsiburada ekibinin bu hatayı düzelteceğini umuyorum.

07 Mayıs 2024 22:20 (Şikayetten 4 dakika sonra)

08 Mayıs 2024 17:12
08 Mayıs 2024 18:28

Bu cevabı yazmadan önce tekrar arayabilirsiniz. :)

Yorumlar (7)

Murat
Murat

Limit açılsa ne olacak vade çok koyuyorlar üstüne zaten artık pesin ödeme istiyorlar

Oğuzhan
Oğuzhan

Sorun çözüldü mü acaba?

Hayır maalesef.

Mert
Mert

Aynısı dün başıma geldi. 50.000 TL lik limitim 0 a düştü. Limitin bulunmuyor. Hepsiburada limitinden şu anda yararlanamıyorsun yazıyor. Sizde bir değişiklik var mı Ali bey?

Ali

Değişiklik yok. Tekrar başvurunca limit vermiyor.

Muammer
Muammer

Bir gelişme var mı aynı sorun bende var 70 binden limit 0 oldu bir anda

Ali

Yok. Hiçbir değişiklik yok. Satıcı hesabım ve Premium da dahil hepsini kapatacağım. Müşteri hizmetlerini aradım garip garip konuşuyorlar.

Hepsiburada Limiti - Hepsiburada Limitinin Kaldırılması

23 Temmuz 2024 14:28