Yanıltıcı Sigorta Reklamı Sorunu

Yanıltıcı Sigorta Reklamı Sorunu
12 Kasım 2024 12:59

Bu gece 00:55 gibi Instagram reklamıyla Hepiyi Sigorta'nın 11.11’e özel avantajlı tamamlayıcı sağlık sigortası 3500 TL yerine 1111 TL diye reklamını gördüm. İçeriğinde sadece yatarak tedavi olduğunu, 30 adet online doktor görüşmesi olduğunu biliyorum, ayakta tedavi yok farkındayım. En düşük paket fakat reklamda ücretsiz check-up fırsatından yararlanmak için 'şu an satın alın' yazıyordu. Ben de satın aldım. Gelen poliçe mailinde de 'ücretsiz check-up hakkınızdan faydalanmak için müşteri hizmetlerini arayın' yazıyor. Ama bilgi almak için sabah müşteri hizmetlerini aradığımda paketinizde herhangi bir şekilde ücretsiz check-up bulunmadığını söylediler. Bu yanıltıcı reklamlardan dolayı satın aldım paketi ve gelen mail’de yazdığı gibi ücretsiz check-up hakkımdan faydalanmak istiyorum. Eğer olmayacaksa da poliçemin iptalini ve tarafıma ücretimin eksiksiz iade edilmesini talep ediyorum.

12 Kasım 2024 14:31 (Şikayetten 1 saat sonra)
Ergin
Ergin
12 Kasım 2024 15:23

Müşteri hizmetleri WhatsApp'tan ekran görüntüleri gönderin dedi gönderdik herhangi bir geri dönüş yok o yüzden buraya yazdım

15 Kasım 2024 17:06

Sn. Ergin A. Talebinizi detaylı olarak incedik ve sonuçlandırdık . Değerlendirme sonucumuzu iletmek üzere iletişim bilgilerinizden size ulaşamadık. Bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Hepiyi Sigorta Çözüm Merkezi /Şikayet Yönetimi

12 Ağustos 2024 22:45
Alpgiray sonuçtan hiç memnun değil

25 Kasım 2024 13:42
Beklenmedik Fiyat Artışıyla Karşılaştım

07 Ocak 2025 16:52
Tufan sonuçtan hiç memnun değil

Hepiyi Sigorta Hepiyi Tamamlayıcı Sağlık Sigortası - Aldatıcı Bilgi - Ücret İadesi

05 Temmuz 2024 16:35