Hep İyi Sigorta Kredi Kartımdan Bilgim Ve İznim Dışında Para Çekti.

Hep İyi Sigorta Kredi Kartımdan Bilgim Ve İznim Dışında Para Çekti.
18 Ağustos 2023 20:031.036
Kenan'ın Teşekkür Mesajı
Bilgilendirme için teşekkür ederim. Acentenin yaptığı hatalı işlem sonucu ekstra ödeme çekilmiş. Geri ödeme acente tarafından yapıldı.

Hep İyi sigortadan 17.08.2023 tarihinde ödemesini kredi kartımla yaparak aracım için trafik sigortası yaptırdım. Bu ödemeyle ilgili bir sıkıntı yok. Ertesi gün 18.08.2023 te saat 11:35 de kredi kartımdan 4.711,28 TL daha farklı bir ödeme çekildiğini gördüm. Konuyla ilgili Hep İyi Sigorta müşteri hizmetlerini defalarca aramama rağmen bir bilgilendirme ve geri ödeme yapılmadı. Konuyla ilgili benimle iletişime geçilerek Kredi kartımdan bilgim ve onayım dışında çekilen tutarın acilen geri iadesini talep ediyorum.

21 Ağustos 2023 09:33 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sn. Kenan B. Hep iyi olmamıza katkı sağlayacağına inandığımız görüş ve önerilerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz bildiriminiz Şirketimize ulaşmış olup hassasiyetle incelenmesi için kayıt altına alınmıştır. Değerlendirmelerimiz sonucunda iletmiş olduğunuz iletişim bilgileriniz üzerinden en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Şirketimizle ilgili paylaşmak istediğiniz şikayet, öneri ve taleplerinizi "Yardım" menüsünden veya Çözüm Merkezimizden bize iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Hepiyi Sigorta Çözüm Merkezi / Şikayet Yönetimi

22 Ağustos 2023 10:41

Sn.Kenan B. İletmiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda talebiniz tarafımızca incelenmiştir. İnceleme neticesinde süreçlerle alakalı bilgi tarafınıza aktarılmıştır. Saygılarımızla, Hepiyi Sigorta Çözüm Merkezi /Şikayet Yönetimi

Kenan
22 Ağustos 2023 13:54

Ağır Hasarlı Aracımın Pert Kaydı Ve Ödemesi Geciktiriliyor

3 Eylül 2025 11:312.296

26.07.2025 tarihinde aracımla kaza yaptım ve aracımda 430.000 TL’lik ağır hasar oluştu. Kasko poliçem halen yürürlükte v...

1 Yorum

İade Ettiğim Paraya Rağmen Haksız İcra Takibi Başlatıldı

6 Kasım 2025 15:361.654

Hepiyi Sigorta Anonim Şirketi’nden kaza sonrası hesabıma fazla para yatırıldığı belirtilerek, 11.09.2025 tarihli yazı il...

Hepiyi Sigorta'da Prim İadesi Ve İletişim Sorunları Mağduriyet Yaşattı

9 Temmuz 2025 08:221.294

"Çok hızlı geri dönüş sağlayarak sorunu hemen çözdüler. Teşekkür ederim."

Tümünü Gör
Hepiyi Sigorta İle Yaşadığım Mağduriyet

Hepiyi Sigortaİle Yaşadığım Mağduriyet

İbrahim
Hepiyi Sigorta İptal Durumundaki İade Sorunu!

Hepiyi Sigortaİptal Durumundaki İade Sorunu!

Hepiyi Sigorta Arızalı Aracıma Kurtarıcı Temin Edemedi!

Hepiyi SigortaArızalı Aracıma Kurtarıcı Temin Edemedi!

Zeynel
Hepiyi Sigorta Sağlık Sigortası Mağduru!

Hepiyi SigortaSağlık Sigortası Mağduru!

Hepiyi Sigorta Hasar Ödemesi

Hepiyi SigortaHasar Ödemesi

Vedat
Hepiyi Sigorta Tutarsızlığından Dolayı İki Aydır Mağdurum!

Hepiyi SigortaTutarsızlığından Dolayı İki Aydır Mağdurum!

Öznur

Öne ÇıkanKonular