Esma sonuçtan hiç memnun değil

Hedef Beyt Hotel Memnun Kalmadım

22 Ağustos 2024 11:00

Otelden 21.08.2024 saat 15:00 itibariyle ayrıldık. Son anda o kadar sinirlendim ki havaalanına henüz ulaşmadan yazma gereği duydum. Taksi çağırdık anlaşmalı taksi olduğu belli ki resepsiyonda ki çalışan fiyat sorayım sonra sorun olmasın dedi bize Selçuk için 500 TL dediler. Giriş yaparken 320 TL'ye aynı konumdan başka taksiyle otele geldik oysa ki. Bilmediğimiz bir yer olduğu için mecburen tamam dedik. Taksici taksimetreyi 183 TL den başlattı. Taksiye indi bindi fiyatının 20-30 TL olduğunu bildiğimiz halde 183 TL düşünsenize. Selçuk'ta indik taksimetrede 485.5 TL yazdığı halde taksiciye yinede nezaketen ne kadar diye sorduğumuzda 500 TL verseniz tamam dedi. Bizde zaten 485 TL yazıyor neden 500 verelim dediğimiz halde tamam o kadar olsun dedi. Otelin bizim misafirlerimiz daha uygun bir taksiyle anlaşalım diyeceği yerde aksi bir durumla karşı karşıya kaldık. Şaka gibi gerçekten otel ve taksi anlaşmalı nereden kazık atsak diye düşünüyorlar sanırım. Otele gelecek olursak akşamları sivri sinekler var ve ilaçlama kaldığımız süre boyunca sadece bir akşam yapıldı. Tatlı, meze, salata çeşidi fazla ancak ana yemek sayısı az, tekrara düşülüyor ve lezzet eksikliği var. Son anda ki taksi kazığı için ayrıca teşekkür ederiz. Şikayet edebileceğim neresi varsa edeceğim.

26 Ağustos 2024 22:27

O yüzden mi resepsiyonda ki çalışanınız bizim anlaşmalı olduğumuz bu taksi diye belirtti. Ayrıca çalışanınız kılıfına uydurmak içinde uzaktan geliyor o yüzden dedi. İlk defa taksiye binen insanlar değiliz ya geleceği yer müşteriyi bağlamaz. Bunu diyen çalışanınızın telefonu kapattıktan sonra taksicinin beş dakika sonra otelin önünde olması da müşteriyi ne kadar salak yerine koymaya çalıştığınızın açık bir örneği. Selçuktan gelmiş olsa daha geç gelirdi oysa ki. Eşim hani uzak yerden geliyordu taksi diye çalışanınıza sorduğu zaman da "beyefendi lütfen" diye calsaniniz tepki veriyor bunun halk dilinde ki anlamı da çık git artık, sus git artık, defol git artık ne derseniz budur. 15 TL diye yazmışsınız değeri olmayan bir para. Otele dünyanın parasını vermiş bir insan 15 TL nin lafını edecek değil. Burda ki mesele keriz muamelesi yapılması. Sizin şu an rahatsız olduğunuz nokta bu şikayet okunacak başka insanlar kötü düşünmesin. Ben olanı yazdım.

26 Ağustos 2024 22:13 (Şikayetten 4 gün sonra)

Telmessos Neva Hotel Telmessos Otelde Mağdur Edildim

09 Temmuz 2024 22:56

19 Temmuz 2024 09:50
Rıdvan sonuçtan hiç memnun değil

27 Ağustos 2024 12:02
Afytos Park Ören Afytos Ören Park Otel Sıfır Memnuniyet.
Didem sonuçtan hiç memnun değil

30 Temmuz 2023 19:28

Angels Marmaris Otel Mağduriyeti