Elçin sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2024 09:01

6-9 Temmuz 2024 tarihlerinde konakladık. Tam olarak hayal kırıklığı yaşadım. 5 yıldızlı oteller içinde hayatımda böyle özensiz ve pis bir otel görmedim. Bize ilk verdikleri 126 numaralı odada 2 yetişkin ve 1 çocuk nasıl kalır anlamadım. Oda çok küçüktü. Ayrıca odaya bir girdik, her yerde su ve tuvaletlerde pis sinekler vardı. Tuvalette ve odada ölü sinekler her yerdeydi. O odada nasıl kalınır ki? Temiz de değildi. Şikayet ettik, odamızı değiştirin, fiyat farkı neyse verelim dedik. İlk başta yer yok dediler. Biraz ısrar edince başka odaya geçirdiler, oda güzeldi ama yine pisti. Nasıl bir temizlik yapılıyor anlamadım. Neyse dedik. Duvarlar çok kirliydi. Ortak tuvaletler çok pis ve bazıları kırık. Oteldeyken şikayet ettim. Şikayetimi aldılar ama karşımda yetkin birini göremedim. Kesinlikle otel yönetiminde sorun var. Kimsenin umurunda değil. Gözümün önünde restoranda bir gözlüklü bayan personel ile başka bir personel kavga etti. Olacak iş değil. Benim bildiğim kadarıyla restoranda otel şefleri ve yetkilileri dolaşır, memnun musunuz diye sorar ve kontrol eder. Sadece garsonlar vardı, kimse yoktu. Hele Aqua parkta merdivenler çok kirliydi, hiç temizlenmemişti. Araları yeşil ve vıcık vıcık yosun tutmuştu. Binlerce insan geçiyor, biri bassa düşer kayar. Nasıl bir oteldi hala şaşkınım. Acilen yönetimin değişmesi lazım. Kaldığımız son oda 4001'di. Elçin A*** adım.

Mehpare sonuçtan hiç memnun değil

13 Ağustos 2024 16:23
Cem sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2024 14:43
Bilal sonuçtan hiç memnun değil

20 Haziran 2024 18:53
Bleu Nuit Hotel Bodrum Gümbet Bitmek Bilmeyen Sorunlar!
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

21 Temmuz 2023 22:05