Hedef AVM Teslim Olmayan Ürünün İptali

Hedef AVM Teslim Olmayan Ürünün İptali
20 Aralık 2023 12:56

17.12.2023 tarihinde Hedef AVM Yenidoğan şubesinden vermiş olduğum koltuk siparişinin 20.12.2023 tarihinde 6502 sayılı Tüketici Koruma Kanunu gereği iptalini talep ettim. Ancak bir ay sonra teslim edilecek olan ürünün iptalini yapamayacaklarını belirttiler. Israrla kişisel mağduriyetlerimi bildirmeme rağmen iptal etmeyeceklerini ve yardımcı olamayacaklarını ifade ettiler. 6502 sayılı Tüketici Koruma Kanunu gereği işlemin iptalinin yapılmasını rica ediyorum. Buradan işlem yapacak arkadaşlar da iki kez düşünsünler. Yaklaşık 10 yıllık müşterisi olmama ve şahsi mağduriyetimi ve sıkıntımı belirtmeme rağmen yardımcı olmadılar.

22 Aralık 2023 13:51 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhabalar, Müşteri hesap isim soyim bildirdiğiniz takdirde müşteri hizmetlerimiz tarafından aranacaksınız. Saygılarımızla.

04 Ocak 2024 10:25

Merhabalar, müşterimizin ürünü 29.12.2023 tarihinde sorunsuz bir şekilde teslim edilmiştir. Ürün elimizde olmayan sebepler, özel istenen kumaş ve üretime alınması sebebiyle iptal edilememiştir. Güzel günlerde kullanılmasını dileriz. Saygılarımızla.

Ebru sonuçtan çok memnun

14 Mart 11:30
"G*** Hanım sorunumu çözdü çok yardımcı oldu teşekkür ediyorum yardımları için"
Hedef AVM'den Koltuk Teslimatında Büyük Hayal Kırıklığı: Müşteri Mağduriyeti Ve İletişim Sorunları
Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

Yağmur
07 Eylül 2023 23:40
Elif sonuçtan hiç memnun değil

14 Aralık 2024 21:17

Aslıhan
01 Temmuz 2023 10:55
Şebnem sonuçtan çok memnun

Şebnem
27 Mayıs 13:45
"Firma sorunu çözdü koltukları iade aldı gizem hanıma teşekkür ederim çok ilgilendi bizimle"