Havit Kulaklıkta Yaşanan Mağduriyet Ve İade Sürecindeki Sorunlar

14 Aralık 2024 12:44
Derya'nın Teşekkür Mesajı
“Cyn bilişim ürünün değiştirilmesine karar vermiş, D&R mağazası bugün (18.12.2024) dönüş yaptı. Katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim”

22.11.2024 tarihinde Florya AVM D&R mağazasından Havit 633 BT marka/model kulaklık aldım. Ürünü kutusundan çıkardığımızda, kulağa temas eden kısımda plastik bir aksam düştü. Hemen 23.11.2024 tarihinde Akbatı AVM D&R'a iade etmek için gittiğimizde, mağaza ürünü değiştiremeyeceklerini, firmaya göndermeleri gerektiğini söyledi ve süreç başladı. Cyn Bilişim nihayet bu hafta ürüne kontrolleri yapıldı diye not düştü. Ancak hâlâ ürün mağazaya ulaşmadı. Cyn Bilişim'e mağaza mail atmış, ben WhatsApp'tan yazdım. Asla dönüş alamadık. Havit ürünler pişmanlıktır, biz üretici firmanın hatasının mağduriyetini yaşıyoruz. Bugün en büyük beyaz eşya markaları bile garanti kapsamında olan ürünleri evimizde kullansak bile sıfırıyla değiştirirken, Havit'in müşterilerini mağdur etmesini kınıyorum.

17 Aralık 2024 18:12

Henüz hiçbir geri bildirim almadım. Ne D&R mağazalarından ne de Cyn Bilişim firmasından bir dönüş olmadı

18 Aralık 2024 14:13

Aldığım Kulaklık İade Edilmedi Mağdur Oldum

Semra
21 Haziran 2025 20:53

Kürşat
24 Eylül 2024 13:09
Havit İade Red Ediyor
Serpil sonuçtan hiç memnun değil

Serpil
05 Ekim 2024 13:31
Çift Cihaz Desteği ve İade Sürecinde Hayal Kırıklığı
Ümay sonuçtan hiç memnun değil

Ümay
04 Kasım 2024 03:52