Hatemoğlu Giyim Etiket Fiyatı Güncellenememesi

Hatemoğlu Giyim Etiket Fiyatı Güncellenememesi
23 Ekim 2023 15:28

Cumartesi saat 19.20 civarında İstanbul 212 outlet AVM 'de bulunan Hatemoğlu Şubenize mont almak üzere girdim. 8682819424202 barkod numaralı ve 22232023A009 kodlu m beden ürünü almak istedim. Güncel fiyat olarak etikette 3999,90 TL Yazılı olmak üzere tarafıma özel sağlanan indirimlerle birlikte neticede 3.000 TL 'ye alabileceğim bilgisi mağaza sorumlunuz tarafından aktarıldı. Ürünü almak üzere kasaya yöneldiğimizde ise kasada ürün fiyatının değiştiğini, fiyatları güncellemeyi unuttuklarını beyan ettiler. Her ne kadar yasal zeminde ürünü mevcut etiket fiyatı üzerinden alma hakkımız olduğunu beyan etti isem de maalesef etiket fiyatlarını güncellemeyi unuttukları için aradaki etiket fiyat farkının kendilerine yansıtılacağını beyan ile olumlu sonuç alamadım. İşbu sebeple yasal haklarımı da saklı tutarak kurumsal firmanıza mağduriyetimin giderilmesini talep etmek üzere mail gönderdim. Yine gün itibari ile müşteri hizmetlerini aradım. Maalesef herhangi olumlu_olumsuz bir dönüş ve sonuç alamadım. Yasanın sağladığı hakların tarafımıza iadesini aksi halde yasal yollara müracaat edeceğimizi ifade etmek isterim.

İndirimli Ürün Fiyatlandırması Ve İade Sürecinde Yaşanan Sorun

30 Nisan 2025 18:51
İndirimli Ürün Fiyatlandırması Ve İade Sürecinde Yaşanan Sorun
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
08 Aralık 2023 16:55
Forum İstanbul H&M Etiket Fiyatı Üzerinden Ürün Satışı Yapılmaması
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

01 Kasım 2024 16:56

Özge
25 Ocak 2024 13:52
Enez sonuçtan memnun

Enez
07 Ağustos 2025 19:40
"Merhaba; Şikayetime duyarsız kalmayarak sorunuma çözüm üreten, mağduriyetimi gideren sayın marka yetkililerine teşekkür ediyorum."