31 Temmuz 2024 15:02

Fiat yetkili servisi Çorlu Haliç Oto'ya aracımı garanti dahilinde periyodik bakım nedeniyle teslim ettim. Bekleme salonunda araç bakım onarımı nedeniyle oturmaya başladım. Çayımı kahvemi içtim fakat namaz kılmak için çalışanlara sorduğumda mescit olmadığını, namaz kılmak için bir alan yapılmadığını belirttiler. Müslüman bir ülkede yaşıyoruz. Koskoca Fiat servisi, müşteriler için koca ofise ufak bir mescit namaz kılma alanı sığdıramaması gerçekten üzücü ve servis için kötü bir etkendir. Başka markalarda çoğu servislere gitmiş bulunmaktayım. Alman markaları olmasına rağmen onlar bile Müslüman bir ülkede hizmet verdikleri için müşterilere saygı duymuş, mescit namaz kılma alanları yapmışlar. Bizim Türk malı Türklere daha çok hizmet veren bir firma Fiat ise bu tarz şeyleri önemsemiyor. Gerçekten yazık. Bakalım, inşallah servis ve bakım hizmetinden memnun kalırız. Bu konuda şahsım adına çok muzdarip oldum. Utanç verici bir durum bana göre. Hatta personele sorduğumda personel bile 'Çoğu müşterimiz soruyor, biz de mahcup oluyoruz. Yok demeye utanıyoruz, şikayet edin' dedi. Çok ama çok üzücü bir durum. Koskoca Fiat servisine ve bayilerine yakıştıramadım.

02 Nisan 2024 12:27

24 Temmuz 2024 16:59

Cihangir
04 Temmuz 2023 11:27

Otokoç Kütahya Fiat Oto Koç

27 Haziran 2024 19:32
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Ducato Servisinde Çözülmeyen Arıza Sorunu

16 Nisan 2025 16:48