Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Cansu
13 Eylül 2024 12:51

Merhaba, 18.8.2024 tarihinde Guess Vialand outlett mağazadan çanta alımı yapıldı. Kullanacağım zaman çantanın alt kısmında elimi deride oluşan hasar geldi. 1 Eylül günü Mağaza değişim & iade için gittim ürünü inceleyeceklerini söylediler. 12 Eylül de mağaza çalışanı aradı ve üründe kullanıcı kaynaklı kusur gözüktüğü, iade değişim yapılamayacağını söyledi. Başvuru süremin 2 hafta olmasından kaynaklı ben kullanmış olabileceğim, olası bir iftira bence. Ürün alınırken kasada 2 yıl garantili bilgisi verilmişti, bu garanti deride ancak soyulma olursa geçerliymiş ezilmede değil. **Marka demek satış sonrası da iyi hizmet vermektir. ** Büyük bir marka olduğunu düşünmüştüm yanılmışım. Ürün üzerinde etiketi ve çanta fermuar kısmında kağıtlar duruyor. Neden saklayım ki. İade değil değişim istedim. Be bu benim hakkım. Tüketici heyetine şikayet talebim var. Ya markada sorun var ya da markayı yönetemeyen ekipte büyük bir sorun var.

19 Eylül 2024 10:51 (Şikayetten 5 gün sonra)

Sayın Cansu D., Öncelikle zaman ayırarak bize geri bildirimde bulunduğunuz için teşekkür ederiz. Konuyu ilgili departmanlarımıza aktardığımızı iletmek isteriz. En kısa zamanda size geri dönüş sağlayacağız. Saygılarımızla, GUESS Müşteri Hizmetleri (Pzt-Cmt; 07:00-18:00)

Sena sonuçtan hiç memnun değil

Sena
28 Ağustos 2023 23:38
Elanur sonuçtan hiç memnun değil

Guess Çantada İlk Kullanımda Renk Solması Ve Çıkmayan Leke Sorunu

Elanur
11 Ağustos 00:17

İpek
19 Mart 2024 22:07
Guess Çantamda Soyulma Sorunu!
Mvhb sonuçtan hiç memnun değil

Mvhb
01 Eylül 13:45
Guess Çantada Dikiş Sökülmesi Ve Çözüm Sunulmaması Hayal Kırıklığı Yarattı!
Buket sonuçtan hiç memnun değil

Buket
15 Eylül 2024 19:50