09 Nisan 2024 13:30

Ekinoks indirimi vesilesiyle yedi parça tişört satın aldım. Kendi için aldığım iki tişörtün bedeni büyük geldiği için Aslantepe GS Store'da değişim işlemi gerçekleştirdim. İlk olarak, kasiyerin hatası nedeniyle beden değişimi yapmak istediğim tişörtler için mağaza fiyatından iade işlemi yapıldı ve bu nedenle benden bir fark ücreti talep edildi. İşlemin bir beden değişimi olduğunu anlatmaya çalışsam da başarılı olamadım. Diğer bir çalışandan yardım istediğimde, o da hatasını kabul etti. Müdür yardımcısı E. sayesinde fazladan alınan 450,00 TL'nin iadesinin banka hesabıma yapılacağı bilgisi verildi ve o gün fazladan çekilen tutara ait dekont ile fişi aldılar. Muhasebe departmanının Pazar günü kapalı olması nedeniyle ertesi gün muhasebe ile görüşüp bilgi vereceklerini söylediler. Bu olay 24.03.2024 tarihinde yaşandı. Ertesi gün WhatsApp üzerinden iade hakkında bilgi almak için mesaj gönderdim. On gün sonra tekrar iletişime geçtiğimde iademin hala gerçekleşmediğini ve bu durumdan rahatsız olduğumu belirttim. Müdür yardımcısı E. ile yaptığım görüşmede, mağdur olmadığımı ifade etti ve işlemlerin yavaş yürütülmesinin sebebini vakıfla bağlantılı olmalarına bağladı. 04.04.2024 tarihinde mağaza müdürü ile görüşmek istediğimde kasiyer N. ile telefon görüşmesi yaptım. Kasiyer, ısrarla müdüre bağlamayı reddetti ve müdür yardımcısı E. ile görüşmemi sağladı. Yaklaşan bayram öncesinde iademin gerçekleşmesini talep ettim. Müdür yardımcısı, işlemin yapıldığını ve banka işlem sırasında olduğunu belirtti. Bugün 09.04.2024 ve iadem hala gerçekleşmedi. Bu durumdan dolayı oldukça rahatsızım ve yaşananlardan ötürü GS Store'dan bir daha alışveriş yapmayı düşünmüyorum.

GS Store Aslantepe Mağazasında İade Talebim Reddedildi

23 Eylül 2025 14:49
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

19 Haziran 2023 23:12
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

21 Mayıs 2024 14:56

03 Nisan 2025 18:36
GS Store'da Değişim Ve İade Çilesi
Elif sonuçtan hiç memnun değil

İade Hakkım Bilgisi Yanlış Verildi, Ücretimin İadesini İstiyorum

20 Ağustos 2025 01:59