İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
10 Kasım 2023 13:17

13 Ekim 2023 tarihinde sabah saatlerinde 100. Yıl Formamızı Şampiyonlar Ligi font baskısı ile birlikte satın aldım. Ürün ilk sipariş verenlerden olmama rağmen 3 Karım 2023 tarihinde elime ulaştı. Ürünün baskısını ben doğru yazmış olmama rağmen hatalı baskı yapılmış. Bu durum ile ilgili öncelikle gsstore.org üzerinden destek alanına yazdım ürün görsellerini ilettim kayıt açtıklarını sorunun çözümü için dönüş olacağını söylediler. Buna istinaden 4441905 numaralı çağrı merkezimiz beni aradı destek bölümünden fotoğrafları iletmeme rağmen bana d*****@gsstore.org adresine ürün görselleri ile mail atmamı istediler ve iletişimi oradan sağlamam gerektiğini farklı bir işlem yapamadıklarını ilettiler. Bir umut mail olarak görsellerle şikayetimi ilettim. Bana dalga geçer gibi dilerseniz iade sağlanacaktır formanızı yıkamayın giymeyin dediler. Sorunumu tekrar dile getirdim ürün şu an stokta yok ve uzun süre gelmeyecek ben bir hevesle heyecanlı bir şekilde büyük uğraşlarla aldığım ürün için tekrardan alıp alamayacağım belli değilken asla iadesini yapmayacağım. Kendilerinden çözüm talep ediyorum bana sadece iade yapın diyorlar bu kadar ilgisiz bu kadar saçma bu kadar kurumsallıktan yoksun bir işleyiş olamaz buradan da yazıyorum alacağım yanıt yine aynı ama mağduriyet yaşanmaması için yapılan hatanın kabul edilmeyip hiçbir şekilde ilgilenilmediğini herkesin görmesini istiyorum. Galatasaray Mağazacılık yönetimi Galatasaray'a yakışmıyor. Gerçekten yazıklar olsun.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

04 Kasım 2023 14:38

26 Ağustos 2023 12:32