İsmail sonuçtan hiç memnun değil

18 Kasım 2024 19:00

Grundig Google televizyonumun kumandasının bazı tuşları çalışmıyor. 2027 yılına kadar garantisi olan bu TV'nin kumandası için servis kaydı oluşturayım dedim, orada aynen şu yazıyor: 'Kumanda arızası garanti kapsamında değerlendirilmez ve ücretli işlem yapılır.'

Bu nasıl bir mantıktır, niçin garanti kapsamında olmaz? Böyle büyük bir firmanın bu gibi küçük şeylere tenezzül etmesi ne ayıp bir şey. Arçelik ürünlerini alırken hesabı kitabı iyi yapın, sonra pişman olursunuz. Alırsanız benim gibi sorun yaşarsınız. Yarın öbür gün TV bozulsa ona da bir kulp bulup garanti dışı deseler hiç şaşırmam.

1983 yılından bugüne kadar ben ve bütün elektrik ve elektronik ihtiyaçlarımı Arçelik firmasından karşıladım, sayısız eşe dosta tavsiyem oldu. Yeri geldi. Kefil bile oldum. 3 paralık bir kumandaya benden 1000 TL istediler, kırıp attım almadım. Piyasada 160 liraya satılıyor, artık bedava verseler bile 1 iğne dahi almam. Nedir bu arkadaş?

19 Kasım 2024 11:37 (Şikayetten 16 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Grundig ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Grundig Müşteri İletişim Merkezi

19 Kasım 2024 12:06

Bugün beni Grundig den biri aradı telefondan nasıl yardımcı olalım dedi bende nasıl yardımcı olacaksınız dedim ben servisinize gittim onlar da kumanda garanti kapsamı dışında kalıyor biz sana 1000 TL karşılığında satın alabilirsiniz dediler

Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Mesut
24 Mayıs 2024 16:41

Kerem
03 Ağustos 2024 10:14

Özgür
25 Mart 2025 08:24
Grundig Televizyon Kumandası Sorunu
Asıf sonuçtan hiç memnun değil

Grundig TV Kumandası Arızalı Geldi Servis Değiştirmiyor

Asıf