Grundig Hata Kodu 6

31 Ekim 2023 16:042.677

Merhaba Grundig televizyonum uygulamalara girmiyor ve hata kodu 6 hatası veriyor. İnternete bağlanıyor menüdeki Youtube.com uygulamasına giriyor fakat televizyondaki diğer uygulamaları açmıyor televizyonu fabrika ayarlarına çevirdim gene aynı hata kodunu veriyor güncellemeleri yaptım gene yok

31 Ekim 2023 17:32 (Şikayetten 1 saat sonra)

İsmail
31 Ekim 2023 18:23

Almış olduğum ürünün garantiyle bir alakası yok kullanıcı hatası değil TV nin imalat hatası kalkıp buna yetkili servis yöneltip ücret talep etmek tam bir saçmalık sürekli bir sorun yaşıyorum Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapıldıktan sonra işlemler yapılıyor 3 senede bu kadar sorunlu ürün olamaz Arçelik i kimseye tavsiye etmiyorum sürekli bir sorun çözüm yok

10 Kasım 2023 13:20

Aynı problemi ben de yaşadım. Servisle konuştum servis yazılım güncellemesi yapılması gerekir dedi ve ücret talep etti. Madem bir yazılım güncellemesi var bu güncelleme neden servisin elinde? Kullanıcılarla paylaşılmamasının sebebi nedir?

Grundig Hata Kodu 6

21 Eylül 2023 20:165.069

"İlgiden memnun kaldım sağ olun"

Grundig Hata 6 Sorunu

30 Haziran 2024 15:092.576

Grundig Hata 6 Kodu

20 Mart 2024 01:344.636

Grundig marka televizyon internete bağlı; ancak uygulama yöneticisini açtığımda YouTube'a giriyor ama diğer uygulamaları...

Tümünü Gör
Grundig TV Alalı 1 Ay Olmadan Ekran Gitti

Grundig TV Alalı1 Ay Olmadan Ekran Gitti

Sena
Grundig Youtube.com'a Giriş Yapılmıyor, 1 Haftadır Aldığım TV'den Hiç Memnun Değilim!

GrundigYoutube.com'a Giriş Yapılmıyor, 1 Haftadır Aldığım TV'den Hiç Memnun Değilim!

Serkan
Grundig Kilidi Açılmıyor Durup Dururken Böyle Oldu. Çözüm İstiyorum!

Grundig KilidiAçılmıyor Durup Dururken Böyle Oldu. Çözüm İstiyorum!

Özgür
Grundig Çamaşır Makinesinin Sıkma Problemi