Grundig Çamaşır Makineleri Kronik Arızalı İade İstiyorum

29 Ağustos 2024 11:152.996

Grundig GPWM 92855 modelli çamaşır makinesi aldım. Ürünü kullanmaya başladıktan 1 ay sonra makineden inanılmaz ses gelmeye başladı. Servisi çağırdık. Makine ayak ayarındandır dedi. Bir şeyler yaptılar, gittiler. Makineyi çalıştırdım, aynı sorun devam ediyor. Tekrar aradım, tekrar servis geldi. Makineyi açtılar, kayışlarda sıkıntı varmış, fazla yük binmiş bilmem ne. Makineyi 9 kiloluk çamaşır yıkamak için aldık. 9 kilo makineye 2 kilo çamaşır atmak için değil. Neyse, 2. servisten sonra ben az ürünle tekrar denedim. Aynı sorun devam ediyor. Yükle alakalı değil yani, makine bildiğiniz arızalı. Arızalı ürün verilmiş bana. 3. ve 4. servisi çağırdıktan sonra ürünü atölyeye aldılar. Üründe sorun yok, makinenizi geri getireceğiz diyorlar. Ben o makineyi eve sokmam, değişim de istemiyorum. Bana paramı iade edin. Mağduriyetim giderilmezse videolar ile birlikte Tüketici Hakları'na gideceğim. Her servis gittikten sonra çektiğim tüm videoları aşağıya ekliyorum. Bu makine bozuk mu değil mi siz karar verin.

19 Eylül 2024 21:23

Grundig çamaşır makinesi sıkma esnasında sarsıntılı ve gürültülü çalışıyor. Kaç sefer servis geldi. Servise gelen arkadaş bile sorun olduğunu söylüyor. Ama değişimim kabul edilmiyor. Servis çalışanının yanında video aldım. Acil değişiklik talep ediyorum.

3 Destek
29 Ağustos 2024 14:14 (Şikayetten 2 saat sonra)

31 Ağustos 2024 14:27

Makinede sorun yokmuş :d neyse tüketici haklarından sonra tekrar görüşürüz.

19 Eylül 2024 21:09

20 günün sonunda sorun yok denilen makinem geldi. Gelir gelmez servisin yanında video çekerek makineyi çalıştırdık. Makine çalıştıkça sarsıntısı ve sesi artıyor. Arkadan tak tak sesler gelir. Makinenin sıkmasında sorun var. Servis gittikten sonra 1000 devirle çalıştırdığım iki video kaydını atıyorum. Sıkma esnasında makinenin nasıl sallandığını görebilirsiniz. Bu makineye sorun olduğunu servis çalışanı bile kabul ediyor. Videoyu izleyebilirsiniz. İade ya da değişim talebim devam ediyor.

19 Eylül 2024 21:10

Video

19 Eylül 2024 21:14

Servis esnasında çektiğim video çok uzun olduğu için yükleyemiyorum. Servisten sonra makineyi calistirdim. Videoyu gorebilrisiniz

19 Eylül 2024 21:15

Şikayet var videoyu kabul etmiyor ama hukuk yolunda kanıtlarım var sonuna kadar gideceğim

Grundig Marka Sıfır Çamaşır Makinesi Arızası.

Yiğit
Yiğit
21 Mart 2024 10:062.651

3 ay önce Grundig marka bir çamaşır makinesi aldım. Fakat makine geldiğinden beri sürekli sorun çıkarmaya başladı. Servi...

1 Destek

Grundig Çamaşır Makinesi Servis Memnuniyetsizliği

Cengiz
Cengiz
19 Mart 2024 14:493.160

"Marka olmak bu markanın piyasa şartlarında tutundurulmasını sağlamak gerçekten maliyetli tüketicinin devamlılığını sağlamak için komple bir takım oyununa ihtiyaç duyulur. Müşteri hizmetlerinden tutun sahada çalışan servis personeline kadar... Müşteri hizmetlerinde beni arayıp şikayetimi dinleyip servisi yönlendiren hanımefendiye ve sonrasında gelen servis arkadaşımıza ilgisinden dolayı teşekkür ederim."

Oguzhan
Oguzhan
30 Temmuz 2024 04:013.898

Grundig çamaşır makinesi aldığım günden beri sıkıntı yaşamaktayım Kaç kere servis geldi gitti. Çeşitli bahanelerle geçiş...

Yeni Alınan Çamaşır Makinesi Arızalı Çıktı Servis Çözüm Sunmuyor

Güleser
Güleser
22 Temmuz 2025 19:112.064

Grundig çamaşır makinası aldım. Makinemde çatlak var ve makine yıkama esnasında çok ses çıkartıyor ayrıca yıkama işlemi ...

Yeni Alınan Çamaşır Makinesi Arızalı Çıktı Servis Çözüm Sunmuyor

Tümünü Gör
Grundig Çamaşır Makinesi Ses Sorunu Bitmiyor, Çok Rahatsız Edici

Grundig ÇamaşırMakinesi Ses Sorunu Bitmiyor, Çok Rahatsız Edici

Reber
Grundig 10 Kg Çamaşır Makinesi Sıkıntısı!

Grundig 10 Kg ÇamaşırMakinesi Sıkıntısı!

Seda
Pişmanlık Resmen Grundig Çamaşır Makinesi

Pişmanlık ResmenGrundig Çamaşır Makinesi

Asya
Grundig Çamaşır Makinesinin Değişimi Ya Da Güncel Fiyattan Ücret İadesi!

Grundig ÇamaşırMakinesinin Değişimi Ya Da Güncel Fiyattan Ücret İadesi!

Tc Yusuf
Grundig Servis Dönüş Yapmıyor

Grundig Servis DönüşYapmıyor

İbrahim
Grundig Çamaşır Makinesi Gürültü Ve Sarsıntı Sorunu!

Grundig ÇamaşırMakinesi Gürültü Ve Sarsıntı Sorunu!

Şahin

Öne ÇıkanKonular