Faruk sonuçtan hiç memnun değil

Faruk
02 Şubat 2024 18:09

10.06.2022 tarih'in de aldığım Grundig 43GEF 6935 a 43 108 ekran TV aldım 20 gün sonra TV kendiliğinde ekran sabit kaldı servis geldi kaydı açtı değişim yapıldı. Yeni cihaz geldikten 2 ay sonra kanal değiştirmek istediğimde cihaz donuyordu fişi çekip takınca düzeliyor ama birkaç gün sonra tekrar aynı oluyordu. Arçelik'le görüştüm cihazınız garantili herhangi bir şüpheniz olmasın dediler. 14.12.2023 tarihinde (özser çatalça yetkili servis) cihazı aldı. Cihaz kapanıp açılmıyor sadece fişi çıkarıp takınca açılıyordu. 13.01.2024 tarihinde cihazı getirdiler yazılım güncellemesi kontrol edildi dedin. 01.02.2024 tarihinde cihaz aynı şekilde donmaya başladı (özser çatalça yetkili servis) geldi elimde video da olmasına rağmen bizim yapabileceğimiz bir şey yok bu şekilde kullanın diye söylendi. Sattığınız ürünün arkasına durun. Bir an önce bu yaşadığım problemin çözülmesini istiyorum.

03 Şubat 2024 10:20 (Şikayetten 16 saat sonra)

Grundig TV'de Bitmeyen Arıza Ve Garanti Sonrası Mağduriyet

Zeynep
16 Haziran 2025 15:32
Meltem sonuçtan hiç memnun değil

Meltem
27 Ekim 2023 15:59
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Grundig OLED TV'de Sürekli Donma Ve Servis Sorunları, Ürün Değişimi Talebi

Volkan
04 Haziran 2025 19:17
Grundig OLED TV'de Sürekli Donma Ve Servis Sorunları, Ürün Değişimi Talebi
Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

Grundig TV'de Sürekli Yazılım Sorunu Ve Değişim Talebi

Ayhan