Grundig 5100 Grnd Buzdolabı

Grundig 5100 Grnd Buzdolabı
11 Ağustos 2024 18:591.241

2016 yılında aldığım Grundig grnd 5100 buzdolabı yakın zamanda hata vererek soğutmamaya başladı. Yetkili servisi çağırdığımda dolabın motorunun sağlam olduğu ancak gaz kaçağı nedeniyle gövdesinin şiştiğini tamir edilemeyeceği ve ancak ücretli olarak değişimi yapılabileceği (yarısı ya da daha fazlasını ödeyerek bu konuda da ayrıntılı bilgi alamadım) söylendi.
Tüketici kanununa göre yetkili servisin tamir edemeyeceğini bildirdiği durumlarda ücretsiz değişim yapılması gerekirken ki konu tamamen firmanın ayıplı ürün satmasından kaynaklanıyor.
Firma hatayı tüketiciye yıkmaya çalışıyor. Konuyla ilgili çağrı merkezi asla bilgi vermiyor ve daha sonra aranacağım söyledi. Yaz günü dolabımın olmamasının büyük bir mağduriyet yarattığını söylememe rağmen asla geri dönüş tarihi için bilgi alamadım. Gördükleri zaman geri dönüş yapılacağı söylendi.
Türkiye'nin en büyük markası olan Koç grubunun mağduriyetimi bir an önce gidermesini talep ediyorum. Saygılarımla.

12 Ağustos 2024 13:24 (Şikayetten 18 saat sonra)

16 Ağustos 2024 11:59

Firma tarafından arandım 2 veya 3 görüşme yaptık. Bu arada İzmir sıcağında 10 günden fazla dolabım yok dipnot olarak belirtmek isterim. Konuşmamızda şöyle bir diyalog yaşandı halen gülmekteyim. Aldığım buzdolabının 10 yıl boyunca tüketici kanunları gereği servis hizmeti alma ve tamir edilme hakkımdan bahsedince karşı taraf ısrarla 3 4 kez sadece bu bilgiyi nereden edindiğimi öğrenmeye çalıştı. Telaşla tek ilgilendikleri haklarımı nasıl öğrendiğim oldu çözüm konusunda bana ilk aktarılan ücretli değişimin haricinde hiçbir şey söylemediler. Konuyu Tüketici Hakem Heyeti'ne taşımaktan başka çözümüm kalmadı. Firma tarafından aranılmamı formalitede olsa muhatap bulmamı sağlayan Şikayetvar'a ayrıca teşekkür ederim.

Grundig Derin Dondurucu Bozuldu Ve Marka Ürünün Arkasında Durmuyor!

Ayşegül
Ayşegül
14 Eylül 2024 18:312.781

Yaklaşık 3 yıl önce Grundig marka derin dondurucu aldım. Bu yaz biz tatildeyken cihaz kendini korumaya alıp elektrikten ...

Grundig Marka Buzdolabımın Kapağının Yönünü Servis Değiştirmiyor.

Semih
Semih
20 Eylül 2024 21:122.800

"Teşekkür ederim"

Grundig Marka Buzdolabımın Kapağının Yönünü Servis Değiştirmiyor.

Grundig Buzdolabı Arçelik Yetkili Servisi

Uğur
Uğur
13 Eylül 2024 17:412.285

Grundig buzdolabı arızalandı, soğutmamaya başladı. Ağustos ayında, Eylül'ün 1'inde servise randevu alındı. 4 gün sonra s...

Grundig Arçelik Yetkili Servis İlgisizliği

Sercan
Sercan
10 Temmuz 2023 12:372.706

"İlgilerinden ve çözümlerinden dolayı teşekkür ederim"

Tümünü Gör
Grundig Böyle Bir Ses Normal İse Ben Normal Değilim!

Grundig Böyle Bir SesNormal İse Ben Normal Değilim!

Gürkan

Grundig Kadar İlgisizBir Firma Görmedim

Grundig Fabrika Çıkışı Buzdolabının Bozuk Olması

Grundig FabrikaÇıkışı Buzdolabının Bozuk Olması

Ebrar
Grundig Kusurlu Ürün Grne 406 Duo Üstten Donduruculu Beyaz Buzdolabı!

Grundig Kusurlu ÜrünGrne 406 Duo Üstten Donduruculu Beyaz Buzdolabı!

Nusret
Grundig Buzdolabı Kol Kırılımı