Gencer sonuçtan çok memnun

Gree Klima Kötü Koku Problemi

26 Ağustos 2024 00:57
Gencer'in Teşekkür Mesajı
“Sonunda koku problemine çözüm buldum. Klima fanını otomatik modda kullanıyordum sürekli koku yapıyordu dış ünite durduğunda. Fanı otomatik modda değil de birinci veya ikinci kademede kullanmaya başladığımdan beri klimanın koku problemi kalmadı.”

9 temmuzda Gree Pular 18000 BTU klima aldım ve servis aynı gün gelip montajını yaptı. Klima çalışmaya başladığı ilk günden beri oda sıcaklığı belirlediğim dereceye geldikten sonra klimanın dış ünitesi duruyor iç ünite çalışmaya devam ediyor ancak kötü küf nem karışık koku vermeye başlıyor taki dış ünite tekrar çalışmaya başlayana kadar. Servisi aradım gelip iç üniteye koku giderici sprey sıkıp gitti çözüm olmadı. Gree müşteri hizmetlerini aradım problemi anlattım kaç gün oldu gelen giden arayan olmadı. Kötü koku gelmesinin sebebi nedir. Çözüm bulacak mısınız? Yoksa ürünü sattık ne yaparsanız yapın mı?

26 Ağustos 2024 17:52 (Şikayetten 16 saat sonra)

Değerli Müşterimiz Başvurunuz ile ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçeceğiz. Saygılarımızla,

22 Eylül 2024 21:06

Klimayı aldığım ilk günden beridir koku problemi var servis defalarca geldi ama çözüm olmadı. Servis klimanın iç ünitesindeki parçanın değişeceğini söyledi şaka mı iki aylık sıfır klimanın ilk günden beri koku problemi var yani problemli ürünü satmışsınız klimanın iç ünitesini değiştirip problemi gidereceğiniz yerde parça değiştireceğiz diyorsunuz. O zaman niye sıfır aldım ki gider ikinci el klima alır daha az para öderdim.

11 Kasım 2024 13:00

Koku problemi için farklı servis yönlendirdiler, servis problemin sigortadan kaynaklandığını söyledi ve sigortayı değiştirdi, bakalım yaz ayları geldiğinde klima soğuk modda çalıştığında belli olur, sıcak modda çalışırken koku yok. İlgilerinden dolayı teşekkür ediyorum

16 Eylül 14:57

Elvan

Cevap için ayrıca teşekkür ederim. Umarım marka bu mağduriyetinizi giderir.

Elvan

Şu an koku var mı?

Gencer

Evet dış ünite durunca kötü koku vermeye devam ediyor

Ahmet sonucu yetersiz buldu

Gree Klima Dış Ünite Sesli Çalışıyor

22 Haziran 2024 01:52
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Gree Klima'da Süregelen Koku Problemi Ve Yetersiz Servis Desteği

28 Ağustos 12:06