Samet sonuçtan hiç memnun değil

Gree Klima Halen Kargoya Verilmedi

08 Haziran 2024 00:24

05.06.2024 tarihinde Hepsiburada üzerinden Gree satıcısından Gree marka klima aldım. Bir gün sonra kargo verileceği ve 07.06.2024 tarihinde teslim edileceği yazıyordu. Ancak henüz kargoya bile verilmedi ki araya cumartesi pazar giriyor. Ne zaman teslim edilir belli değil. Bununla ilgili olarak Gree müşteri hizmetlerini arayıp en azından servis için sıra beklememek adına servis randevusu oluşturmak istedim. Yardımcı olacaklarını servisin beni gün içinde randevu arayacağını söylediler. Ancak herhangi bir arama olmadı. Klimanın en azından bayramdan önce takılmasını istiyorum tabi eğer o zamana kadar teslim edilebilirse.

11 Haziran 2024 22:42

05.06.2024 tarihinde Hepsiburada üzerinden Gree satıcısından Gree marka klima aldım. Bir gün sonra kargo verileceği ve 07.06.2024 tarihinde teslim edileceği yazıyordu ama bir türlü kargoya verilemedi. Defalarca müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim. En sonunda 10.06.2024 tarihinde ek bir araç çıkarılarak kargoya verildiği söylediler ama bu sefer de sistemde kargoya verildiği bilgisini göremiyorum. Tekrar iletişime geçtiğimde Hepsijet kargo firmasının yoğunluktan sisteme giriş yapmamış olabileceğini, kendilerinde kargo takip bilgisinin olmadığını ilettiler. Kargo firmasını aradığımda da öyle bir şey olmayacağını, kargoya verilmiş ise bana gönderi kodunun gönderilmiş olması gerektiğini söylediler. 1 gün geçti ama halen kargo bilgisi yok, çok fazla online alışveriş yaptım ama daha önce hiç böyle bir şey yaşamadım. Şimdi kritik soru geliyor; sizce bu klima nerede?

Ek
08 Haziran 2024 01:09 (Şikayetten 44 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz Başvurunuz ile ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçeceğiz. Saygılarımızla,

Samet
08 Haziran 2024 19:19

Size göre en kısa süre derken ne kadar kısa mesela? 1 hafta falan mı?

Orhan sonuçtan çok memnun

Gree Klima Gözümüz Yollarda Kaldı

Orhan
12 Haziran 2024 11:09
"Şikayetim üzerine teslimat gerçekleştirildi ve kısa sürede montaj işlemi yapıldı. Teşekkürler..."
Zeki sonuçtan çok memnun

Gree Klima Servis Ve Muhatap Yok

Zeki
30 Mayıs 2024 22:46
"Ataser Klima arıza ile ilgilendi. Sorunu çözdüler yetkin arkadaşlar. Teşekkürler."
Hasibe sonuçtan çok memnun

Gree Klima Sistemleri Türkiye Siparişim Teslim Edilmedi

Hasibe
13 Haziran 2024 17:59
"Siparişim teslim edildi, kurulum yapıldı. Müşteri hizmetleri yetkilisi arayarak yoğunluk nedeniyle yaşanan problem için özür diledi ve yıllık klima bakımı için hediye tanımlaması yapıldı. İlginiz için teşekkür ederim."
Ali sonuçtan çok memnun

Ali
27 Ağustos 2024 10:37
"Daha önce de belirttiğim gibi servis sahibi Tayfun beye özellikle teşekkür ediyorum, firmaların bu gibi insanların sayısını artırması gerek."
Birkan sonuçtan çok memnun

Birkan
08 Haziran 2024 16:10
"Belirtilen tarihte kuruluma geldiler ve 1 saatte tüm montaj bitti. İlgili ve eğitimli bir teknik destek ekipleri var. Teşekkürler"