Betul sonuçtan hiç memnun değil

Gözüm Optik Lens Gözlük Problemi Ve İade Talebi

27 Temmuz 2024 00:48

Gözüm Optik Üsküdar Ahmediye şubesinden Nisan ayında gözlük aldım. Gözlüğü alırken yüzüme tam oturmayıp bol duruyordu. Buna istinaden alacağım gözlüğün sıfır yapılacağından böyle bir problemle yaşamayacağım söylendi ve alışverişi tamamladım. Gözlüğü teslim alırken tıpkı denediğim gözlük gibi yüzüme oturmadığını söyledim. Gözlüğü alıp bir makineye sokarak sıkılama yaptıklarını söylediler. Anlık bir düzelme olsa da yarım saat sonra eski haline döndü. Gözlüğü şehir dışında olduğumdan 1 hafta sonra mağazaya götürdüm, 2 saat hiçbir şey yapılmayacağı söylendi. Daha sonra benim ısrarlarım üzerine yetkili bir kişiyle görüşüldü ve aldığım ücret karşılığı başka bir gözlük beğenmem iletildi. Fakat ne bütçeme ne de zevkime uygun bir gözlük, 3 mağazalarını gezmeme rağmen bulamadım. Gözlük ücretimin iade edilmesini istiyorum. Şu an gözlük kullanmam gerekirken yaşatılan mağduriyetten dolayı kullanamadığımdan göz sağlığım zarar görmekte. Defalarca müşteri hizmetlerini arıyorum, herhangi bir geri dönüş olmuyor. Sorumsuzluk diz boyu... Ücretimin iadesini istiyorum.

19 Kasım 2024 19:17 (Şikayetten 3 ay sonra)

Merhaba; İletişim veya sipariş bilginiz olmadan size yardımcı olamıyoruz. Lütfen şikayet Mailinizi atınız. Teşekkür ederiz.

Betul
Betul
23 Kasım 2024 00:28

Mağazasında kayıtlı olan ismim betül d***, ben sizin 15 yıllık müşterimizin evlenmeden önceki soy ismim. Ama numaram aynı

29 Kasım 2024 17:11

Tekrar Merhaba; yorumunuz bizlerde **** olarak gözükmektedir. Bu sebeple iletişim bilginize erişememekteyiz. İletişim bilginizi atmanızı rica ederiz. Teşekkür ederiz.

İsmail
İsmail

Aynı durumu şu an bende yaşıyorum

Gözüm Optik Üsküdar Şubesi'nde İade Sorunu Ve İlgisizlik

14 Temmuz 2024 20:46
Gözüm Optik Üsküdar Şubesi'nde İade Sorunu Ve İlgisizlik
Selenay sonuçtan çok memnun

18 Mayıs 2025 00:15
"Mağazaya gittim ve değişim sağlandı daha sağlam bir ürün ile tekrar teşekkürler"
Gözlükte Yaşanan Sorun Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Nedeniyle Mağduriyet
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Gözüm Optik Lens Yanlış Lens Siparişi Ve Müşteri Hizmetleri Sorunları

03 Ocak 2025 18:08