Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Gloria Jeans'te 1 Alana 1 Bedava Kampanyasında Bilgilendirme Eksikliği Ve Müşteri Mağduriyeti

13 Haziran 2024 13:10

Sakarya Akyazı dinlenme tesisleri Gloria Jeans standındaki çalışan kadın 1 alana 1 bedava kampanyasını kasıtlı bir şekilde bana söylememiş, eşimin uyarısıyla evet böyle bir kampanya var ama siz tek kişisiniz sanıp bir tane verdim demiştir. Olur mu öyle şey siz müşteriyi bilgilendirmelisiniz. Ben hakkımız olan ikinci kahveyi istediğimde ise artık satış gerçekleşti. Veremem deyip vermemiş satışı iptal edip tekrar açın o zaman dememe rağmen asla kabul etmeyip hakkımız olanı bize kasıtlı vermemiştir. Koskoca kahve zincirinin bu tarz ucuz davranışlara izin vermesi akil alır gibi değil. Merkezinizi arayacağım dediğimde ise arayın. Siz bilirsiniz dedi ve ben asla müşteri hizmetlerine ulaşamadığım için oradan ayrılmak zorunda kaldım. Hakkımı helal etmiyorum ve bu davranışı kınıyorum. Saat 12.30 13 Haziran 2024

13 Haziran 2024 14:13

17 Ocak 2025 17:24
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

11 Haziran 2024 15:24
Yasemin sonuçtan memnun

04 Ağustos 2024 00:20
"Firma yetkilisi tarafından arandım özür dilediler olayın takipçisi olacaklarını söylediler. Teşekkürler..."

23 Kasım 2024 21:19