Getiraraç Kiralama Lastik Patlaması

25 Nisan 2024 16:25

14 Nisan akşamı kiraladığım aracın ikinci dakikasında direksiyon sağa çekmeye başladı. Ben de temkinli olmak adına hızımı 30-40 km/s üzerine çıkarmadan sürmeye devam ettim. 10 dakika sonra arabadan 'tak tak' sesi gelmeye başlayınca sağa çekip baktım, sağ ön lastiğim patlamış ve jant kapağı hasar görmüştü. Durabileceğim bir yerde olmadığım için park edebileceğim uygun bir yere kadar arabayı sürmek zorunda kaldım ve müşteri hizmetlerini aradım. Arabayı kiraladığım andan beri hızımı 40 km/s üzerine çıkarmadığım halde patlayabilen bir lastiğe sahip olması, üstelik sorduğum kadarıyla aracın orijinal lastiği bile olmaması, nasıl oluyor da kiralamaya uygun olabiliyor? Benim can güvenliğim bu durumda ne derece sağlam? Lastiğin patladığına işaret edecek bir ses dahi duymadım, rotam ve hızım belli olmasına rağmen hem jant hem de tekerlek hasarının benden istenmesi kabul edilemez. Şu an ne olacağını düşünmek bile istemiyorum; bu kadar sorunlu bir lastikle otoyolda hızlı gitseydim, başıma gelebilecekleri hayal bile edemiyorum. Hem can güvenliğim tehlikeye atılmış bir durumda kalmış hem mağdur edilmiş hem de hasarın tarafımca karşılanacağı söyleniyor, kesinlikle kabul etmiyorum. Lütfen gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

Şevval Hanım Merhaba, Herhangi bir gelişme var mı veya oldu mu

9560 TL

Furkan

Toplamında ne kadar çıkardılar diğer faturayla ek olarak

Şevval

Merhaba, itirazımı kabul etmediler jant ve lastik harici bir ücret daha çıkardılar ben de kabul etmediğimi söyledim kayıtlı kartlarımı kapadım hukuk bürosuna devredeceklerini söylediler sonrasında bir gelişme olmadı

04 Ağustos 2023 17:45
MOOV Hasar Bildirilmiş Aracın Kiralamaya Aktif Bırakılması
MOOV Hasar Bildirilmiş Aracın Kiralamaya Aktif Bırakılması
Okan sonuçtan hiç memnun değil

31 Ağustos 2023 22:39
GetirAraç Getiraraç Lastik Patlamasından Dolayı Ücret Talep Ediyor
GetirAraç Getiraraç Lastik Patlamasından Dolayı Ücret Talep Ediyor
Buşra sonuçtan hiç memnun değil

27 Haziran 2024 14:36