Şule sonuçtan hiç memnun değil

02 Temmuz 2024 20:09

Gediz Elektrik sayaç okumamıştı, biz de müşteri hizmetlerini aradık, fatura kestiler. T1 değerini yanlış verdiğimizden dolayı 4765 TL fatura gözüküyor. Düzeltme talebinde bulunduk fakat henüz bir düzeltme sağlanmadı, 3 gün oldu. 10 Temmuz son ödeme tarihi, bu konuda yardımcı olunmasını ve fatura düzenlenmesini istiyorum. Yardımcı olur musunuz?

13 Temmuz 2024 15:18

186gdz elektrik müşteri temsilcileri şikayette yer alan endeks sorununu çözeceklerini, kişileri sıraya aldıklarını söylediler ve bizi beklettiler fakat çözüm sunmadılar. En son görüşmemdeki kişi Gediz elektrik çağrı merkezini arayarak işlem yapmamı söyledi. Sonrasında gidip yüz yüze görüştüm endeks değerlerini yeniden verdim ve Gediz perakendede sorunum çözüldü. 186 müşteri temsilcileri 186 üzerinden arayıp talep oluşturduğum için sorunun oradan çözüleceğini söylemişlerdi bu yüzden 10 gün bekledim geri arama olmadı sadece beklettiler ve geçiştirdiler. Bir temsilcinin bildiği cevabı diğeri bilmiyor araştırıp sorma gereği duymadan çoğu aramam sonlandı. Bu durum gerçekten hiç memnun edici değil. 30 Haziran pazar günü ilk aramayı yapmıştım en başında söylenseydi Gediz çağrı merkezi ile görüşmem gerektiği kısa zamanda sorunum çözülmüştü. Lütfen bu şikayet dikkate alınsın.

04 Temmuz 2024 19:57

Gediz Elektrik sayaç okumamıştı, 186 yı aradım fatura kestiler. T1 değerini yanlış verdiğimizden dolayı 4765 TL fatura gözüküyor. Düzeltme talebinde bulunduk aynı görüşmede fakat henüz bir düzeltme sağlanmadı, 4 gün oldu. 10 Temmuz son ödeme tarihi bölge ekipleri hala bir dönüş sağlamadı. Son ödeme tarihini bekliyorlar sanırım. Bir de tarafıma posta yoluyla fatura gönderildi. Her yerden mail yazdım 186 yı sürekli aradım müşteri temsilcileri yeterli açıklamayı yapmıyor. Bu ikinci şikayetim. Arama ve SMS gelecek denildi hala yok. Ancak anketler için arıyorlar. Beklememiz söylendi kaç gün oldu hala düzelme yok yanlış olan bir faturayı ödemeyeceğim. Bu yüzden aciliyet belirttim son ödeme tarihi gelmeden ona rağmen sonuç yok. Bu ikinci şikayetim gereğinin yapılmasını istiyorum

01 Ağustos 2023 11:50

Elektrik Faturasında Anormal Artış Ve İnceleme Talebi

03 Ekim 2025 21:34
Damla sonuçtan hiç memnun değil

Elektrik Faturamda Ani Artışın Nedeni Nedir

20 Ağustos 2025 16:56